T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 20 Mart 2021 #1 Arkadaşlar videoyu izleyip uyguladım, bir kere çalıştı fakat daha çalışmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar videoyu izleyip uyguladım, bir kere çalıştı fakat daha çalışmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 20 Mart 2021 #2 Tuna11 dedi: Arkadaşlar videoyu izleyip uyguladım, bir kere çalıştı fakat daha çalışmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hatayı biz tahmin ediyoruz galiba? Artı 0 Eksi
Tuna11 dedi: Arkadaşlar videoyu izleyip uyguladım, bir kere çalıştı fakat daha çalışmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hatayı biz tahmin ediyoruz galiba?
KS KS T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 20 Mart 2021 #3 sonicnix dedi: Hatayı biz tahmin ediyoruz galiba? Genişletmek için tıkla... Çıkan hatanın sebebi olan exe'yi yazıyoruz. Artı 0 Eksi
sonicnix dedi: Hatayı biz tahmin ediyoruz galiba? Genişletmek için tıkla... Çıkan hatanın sebebi olan exe'yi yazıyoruz.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 20 Mart 2021 #4 NVIDIA ekran kartı mı kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 20 Mart 2021 #5 Brainstorm dedi: NVIDIA ekran kartı mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 20 Mart 2021 #6 Tuna11 dedi: Çıkan hatanın sebebi olan Exe'yi yazıyoruz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani kardeşim? Bir hata alıyorsun ve hata olduğunu tahmin mi ediyorsun? Yoksa bir hata mesajı ile mi hata aldığını anlıyorsun? Artı 0 Eksi
Tuna11 dedi: Çıkan hatanın sebebi olan Exe'yi yazıyoruz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani kardeşim? Bir hata alıyorsun ve hata olduğunu tahmin mi ediyorsun? Yoksa bir hata mesajı ile mi hata aldığını anlıyorsun?
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 20 Mart 2021 #7 Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 20 Mart 2021 #8 sonicnix dedi: Nasıl yani kardeşim? Bir hata alıyorsun ve hata olduğunu tahmin mi ediyorsun? Yoksa bir hata mesajı ile mi hata aldığını anlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hata mesajı geliyor tabii ki, nasıl tahmin edebilirim ki? Artı 0 Eksi
sonicnix dedi: Nasıl yani kardeşim? Bir hata alıyorsun ve hata olduğunu tahmin mi ediyorsun? Yoksa bir hata mesajı ile mi hata aldığını anlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hata mesajı geliyor tabii ki, nasıl tahmin edebilirim ki?
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 20 Mart 2021 #9 Tuna11 dedi: Hata mesajı geliyor tabii ki, nasıl tahmin edebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Tamam işte kardeşim, aldığın hata mesajını paylaş. Artı 0 Eksi
Tuna11 dedi: Hata mesajı geliyor tabii ki, nasıl tahmin edebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Tamam işte kardeşim, aldığın hata mesajını paylaş.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 20 Mart 2021 #10 Oyunu açarken hangi hatayı alıyorsunuz? 0xc000007b mi? Raporu alırken de hata alıyorsunuz sanırım, doğru mu anladım? Artı 0 Eksi
Oyunu açarken hangi hatayı alıyorsunuz? 0xc000007b mi? Raporu alırken de hata alıyorsunuz sanırım, doğru mu anladım?