Çözüldü Valorant Windows 10 sistemde TPM ve Secure Boot istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
H61 anakarta sahibim. Windows 10 Pro kullanıyorum. Valorant'a her girmeye çalıştığımda Secure Boot enabled ve TPM 2.0 istiyor. Ama bende ikisi de desteklenmiyor. Ne yapmam gerekiyor?

Hocam yapabilecek bir şey yok maalesef anakart eskiyse haliyle TPM2.0 ve Secure Boot olmuyor ama siz yine de anakartinizin BIOS güncel mi diye kontrol edin eski BIOS diye de gozukmuyor olabilir bazi anakartlarda çözüldü derseniz mutlu olurum kolay gelsin.

@kutadubilg Hocam güzel bir şekilde söylemiş. Bende bir ChatGPT'ye sordum bunun bir çözümü var mıdır diye:

@kutadubilg hocam güzel bir şekilde söylemiş. Bende bir ChatGPT'ye sordum bunun bir çözümü var mıdır diye:

Hocam anakart yenilemeniz lazım siz dediğim gibi yine de güncellemelerine bakın BIOS güncelleyecekseniz dikkat edin elektrik kesintisi falan olursa bilgisayarınız takla olabilir.

Çözüm

Hocam anakart yenilemeniz lazım siz dediğim gibi yine de güncellemelerine bakın BIOS güncelleyecekseniz dikkat edin elektrik kesintisi falan olursa bilgisayarınız takla olabilir.

@kutadubilg hocam güzel bir şekilde söylemiş. Bende bir ChatGPT'ye sordum bunun bir çözümü var mıdır diye:

Yanıtlar için teşekkür ederim. Alakalı mı bilmiyorum ama Valorant'a en son 1 yıl civarı önce girmiştim ve bu hata olmuştu. Öncesinde sorun yoktu. Ekran kartımı değiştirdiğimde dün gece tekrardan Valorant denemek istedim ve şu an rahatlıkla oynayabiliyorum. Ama eskisine göre acayip bir performans farkı var. Eskiden 200 FPS civarı alıyorken şu anda 80-150 FPS arası.

Hocam çözüldü yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…