B4tuhan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #11 SSD'de az alan kalmışsada FPS düşmesi olabilir. Bu arada sistem ayarlarından donanımsal hızlandırma açık mı?
SSD'de az alan kalmışsada FPS düşmesi olabilir. Bu arada sistem ayarlarından donanımsal hızlandırma açık mı?
NightMare_TR Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 388 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #12 B4tuhan dedi: SSD'de az alan kalmışsada FPS düşmesi olabilir. Bu arada sistem ayarlarından donanımsal hızlandırma açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet açıkmış. Onun dışında ssd de 200 gb boş yer var zaten pek bir şey yüklemiyorum ben
B4tuhan dedi: SSD'de az alan kalmışsada FPS düşmesi olabilir. Bu arada sistem ayarlarından donanımsal hızlandırma açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet açıkmış. Onun dışında ssd de 200 gb boş yer var zaten pek bir şey yüklemiyorum ben
B4tuhan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #13 NightMare_TR dedi: Evet açıkmış. Onun dışında SSD de 200 GB boş yer var zaten pek bir şey yüklemiyorum ben. Genişletmek için tıkla... Kapatınca bir şeyler değişiyor mu?
NightMare_TR dedi: Evet açıkmış. Onun dışında SSD de 200 GB boş yer var zaten pek bir şey yüklemiyorum ben. Genişletmek için tıkla... Kapatınca bir şeyler değişiyor mu?
NightMare_TR Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 388 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #14 B4tuhan dedi: Kapatınca bir şeyler değişiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum inanki test etmedim ama sekme sayısı falan arttıkça yavaşlama artıyor
B4tuhan dedi: Kapatınca bir şeyler değişiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum inanki test etmedim ama sekme sayısı falan arttıkça yavaşlama artıyor