Çözüldü Valorant Windows 11 hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Windows 11 kurdum ve Valorant'ta hata almaya başladım. İnternette ve forumlarda çeşitli adımları izledim ama hata devam ediyor. Oyuna giriş yapabiliyorum, oyuna girebiliyorum ama beni masaüstü ekranına atıyor ekran açılmıyor. Başlarda 9003 kodlu hatayı alıyordum şimdi ise sadece ekranın masaüstüne dönmesi söz konusu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-03 161139.png
    666,3 KB · Görüntüleme: 50
  • WhatsApp Image 2025-05-03 at 16.12.35.jpeg
    219,6 KB · Görüntüleme: 46
  • WhatsApp Image 2025-05-03 at 16.12.36.jpeg
    218,8 KB · Görüntüleme: 53
Secure Boot'un açık olduğundan ve TPM 2.0'ın etkinleştirildiğinden emin olmalısın.

Geçen arkadaşımda yaşadık aynı sorunu. Valorant konumundaki EXE'yi Windows 8 uyumluluk modu yapınca düzeldi.

Dostum kulaktan dolma bilgilerle Windows kurmayın. Önce bir araştırma, planlama yapın. Birşey yeni çıktı diye süper olmuyor. O zaman anketlerde Windows 10 kullanan %45 çoğunluk birşey bilmiyor, keyfinden Windows 10 kullanıyor. Biraz araştırın, okuyun, rica ediyorum ya.

Beyefendi haklısınız. Benim bilgisayar bilgim klavye, mouse kullanmak, oyun oynamaktan ibaret. Windows 10 ekim ayından itibaren güncelleme almayacak haberinden sonra Windows 11’e geçeyim dedim ve geçtim. Şimdi karşılaştığım sorun için de çözüm aradım sadece.

BIOS'tan yapılıyor kankam galiba düşündüğüm hataysa.

Neden olduğunu bilmediğim bir şekilde sorun düzeldi, şu an her şey sorunsuz çalışıyor. Başta TPM ayarını BIOS'tan ayarlamaya çalıştım ardından Windows'tan birkaç ayar değiştirp düzeldi sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…