My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 17 Mart 2021 #1 Valorant'ta oyundayken Windows tuşuna basmam gerekiyor ama basınca oyun donuyor, PC donuyor. Bunun sorunu ne? Çözümü ne? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021
Valorant'ta oyundayken Windows tuşuna basmam gerekiyor ama basınca oyun donuyor, PC donuyor. Bunun sorunu ne? Çözümü ne?
Clawqs Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer MacLaren’s 17 Mart 2021 #2 Windows ve ekran kartınız güncel mi diye kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 17 Mart 2021 #3 Clawqs dedi: Windows ve ekran kartınız güncel mi diye kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Ben laptop kullanıyorum ve o işlerden pek anlama Clawqs dedi: Windows ve ekran kartınız güncel mi diye kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bu sorun normalde yoktu bilgisayara format attım oyuna girdiğimde formattan sonra windows tuşuna basınca PC donuyordu kapayıp açında geri geliyordu sadece Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Clawqs dedi: Windows ve ekran kartınız güncel mi diye kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Ben laptop kullanıyorum ve o işlerden pek anlama Clawqs dedi: Windows ve ekran kartınız güncel mi diye kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bu sorun normalde yoktu bilgisayara format attım oyuna girdiğimde formattan sonra windows tuşuna basınca PC donuyordu kapayıp açında geri geliyordu sadece
Clawqs Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer MacLaren’s 17 Mart 2021 #4 Windows update için Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Güncellemeleri Denetle Eğer güncelleme varsa indirin Ekran kartınız nedir ? Artı 0 Eksi
Windows update için Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Güncellemeleri Denetle Eğer güncelleme varsa indirin Ekran kartınız nedir ?
KS KS My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 17 Mart 2021 #5 Kötü bir ekran kartı adı gt yada gtx 930 zaten yakında oyun PC si alcam çok dert etmiyorum kötü olmasını PC sin Clawqs dedi: Windows update için Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Güncellemeleri Denetle Eğer güncelleme varsa indirin Ekran kartınız nedir ? Genişletmek için tıkla... O güncellemeleri nerden yabalirim bu arada ? Clawqs dedi: Windows update için Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Güncellemeleri Denetle Eğer güncelleme varsa indirin Ekran kartınız nedir ? Genişletmek için tıkla... Bu arada sorun sadece valorant ta oluyor Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Kötü bir ekran kartı adı gt yada gtx 930 zaten yakında oyun PC si alcam çok dert etmiyorum kötü olmasını PC sin Clawqs dedi: Windows update için Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Güncellemeleri Denetle Eğer güncelleme varsa indirin Ekran kartınız nedir ? Genişletmek için tıkla... O güncellemeleri nerden yabalirim bu arada ? Clawqs dedi: Windows update için Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Güncellemeleri Denetle Eğer güncelleme varsa indirin Ekran kartınız nedir ? Genişletmek için tıkla... Bu arada sorun sadece valorant ta oluyor