esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 30 Ocak 2022 #1 Bilet kasıyorum nick- ESER#eserr Full spike.
Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #2 esercim dedi: Bilet kasıyorum nick- eser#eserr Full spike. Genişletmek için tıkla... Şimdi rankeddayım bitince gelebilirim. Prometheus#5354
esercim dedi: Bilet kasıyorum nick- eser#eserr Full spike. Genişletmek için tıkla... Şimdi rankeddayım bitince gelebilirim. Prometheus#5354
Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 30 Ocak 2022 #3 esercim dedi: Bilet kasıyorum nick- eser#eserr Full spike. Genişletmek için tıkla... Birbirimizi mi öldüreceğiz yoksa karşı takıma yerimizi mi söyleyeceğiz?
esercim dedi: Bilet kasıyorum nick- eser#eserr Full spike. Genişletmek için tıkla... Birbirimizi mi öldüreceğiz yoksa karşı takıma yerimizi mi söyleyeceğiz?
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 30 Ocak 2022 #4 Xlazer dedi: Birbirimizi mi öldüreceğiz yoksa karşı takıma yerimizi mi söyleyeceğiz? Genişletmek için tıkla... Yok normal seri seri maç atacağız. Whit3lce dedi: Şimdi rankeddayım bitince gelebilirim. Prometheus#5354 Genişletmek için tıkla... Davet atıyorum.
Xlazer dedi: Birbirimizi mi öldüreceğiz yoksa karşı takıma yerimizi mi söyleyeceğiz? Genişletmek için tıkla... Yok normal seri seri maç atacağız. Whit3lce dedi: Şimdi rankeddayım bitince gelebilirim. Prometheus#5354 Genişletmek için tıkla... Davet atıyorum.
semamca_07 Megapat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 678 Çözümler 1 30 Ocak 2022 #5 biri pho biri brim biri raze biri viper aldımı 3 saniyede takım pert benim bitmemiş olsaydı gelirdim son seviye kaldı artık.
biri pho biri brim biri raze biri viper aldımı 3 saniyede takım pert benim bitmemiş olsaydı gelirdim son seviye kaldı artık.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 30 Ocak 2022 #6 semamca_07 dedi: biri pho biri brim biri raze biri viper aldımı 3 saniyede takım pert benim bitmemiş olsaydı gelirdim son seviye kaldı artık. Genişletmek için tıkla... Knk onda ban olayı var ya maalesef
semamca_07 dedi: biri pho biri brim biri raze biri viper aldımı 3 saniyede takım pert benim bitmemiş olsaydı gelirdim son seviye kaldı artık. Genişletmek için tıkla... Knk onda ban olayı var ya maalesef
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.245 Makaleler 3 Çözümler 61 30 Ocak 2022 #7 esercim dedi: Kanka onda ban olayı var ya maalesef Genişletmek için tıkla... Aliozkan ismi ile istek yolladım. Discord sanmıştım konudan başka birisine yolladım galiba. Valorant'tan harryrosales ismi ile tekrar yolladım
esercim dedi: Kanka onda ban olayı var ya maalesef Genişletmek için tıkla... Aliozkan ismi ile istek yolladım. Discord sanmıştım konudan başka birisine yolladım galiba. Valorant'tan harryrosales ismi ile tekrar yolladım
semamca_07 Megapat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 678 Çözümler 1 30 Ocak 2022 #8 esercim dedi: Knk onda ban olayı var ya maalesef Genişletmek için tıkla... aynen olabilir biri replerse sorun olur ben yapan takımlara denk geldim birkaç sefer ondan yazdım ban filan yediler mi bilmiyorum.
esercim dedi: Knk onda ban olayı var ya maalesef Genişletmek için tıkla... aynen olabilir biri replerse sorun olur ben yapan takımlara denk geldim birkaç sefer ondan yazdım ban filan yediler mi bilmiyorum.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.245 Makaleler 3 Çözümler 61 30 Ocak 2022 #9 Whit3lce dedi: Şimdi rankeddayım bitince gelebilirim. Prometheus#5354 Genişletmek için tıkla... Valorant nick yazın hocam.
Whit3lce dedi: Şimdi rankeddayım bitince gelebilirim. Prometheus#5354 Genişletmek için tıkla... Valorant nick yazın hocam.
Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #10 SiyahPassat dedi: Valorant nick yazın hocam. Genişletmek için tıkla... Valorant nick o zaten prometheus#5354
SiyahPassat dedi: Valorant nick yazın hocam. Genişletmek için tıkla... Valorant nick o zaten prometheus#5354