E emorato Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Yağmacı seti aldım dün kullandım 1 maç sonra çıktım oyundan iade geçmişimde görünmüyor. Ama set iadesi nasıl olur acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2022
Yağmacı seti aldım dün kullandım 1 maç sonra çıktım oyundan iade geçmişimde görünmüyor. Ama set iadesi nasıl olur acaba?
atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.454 Makaleler 11 Çözümler 101 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 24 Ağustos 2022 #2 emorato dedi: Yağmacı seti aldım dün kullandım 1 maç sonra çıktım oyundan iade geçmişimde görünmüyor. Ama set iadesi nasıl olur acaba? Genişletmek için tıkla... Satın alma esnasında iade edilemeyen ürün olarak uyarı veriyor. Bu sebeple iadeye izin vermiyor. Ben seti alırken görmüştüm. Yine de Riot'a ticket açıp deneyebilirsiniz.
emorato dedi: Yağmacı seti aldım dün kullandım 1 maç sonra çıktım oyundan iade geçmişimde görünmüyor. Ama set iadesi nasıl olur acaba? Genişletmek için tıkla... Satın alma esnasında iade edilemeyen ürün olarak uyarı veriyor. Bu sebeple iadeye izin vermiyor. Ben seti alırken görmüştüm. Yine de Riot'a ticket açıp deneyebilirsiniz.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #3 LoL'de set alırsan iade edemiyorsun. Valorant için aynısı geçerlidir büyük ihtimalle.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.139 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #4 Set alırsan iade olmuyor, eğer tek aldıysan yükseltme yaptıysan veya maça girdiysen aynı şekilde iade olmuyor.
Set alırsan iade olmuyor, eğer tek aldıysan yükseltme yaptıysan veya maça girdiysen aynı şekilde iade olmuyor.
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 24 Ağustos 2022 #5 emorato dedi: Yağmacı seti aldım dün kullandım 1 maç sonra çıktım oyundan iade geçmişimde görünmüyor. Ama set iadesi nasıl olur acaba? Genişletmek için tıkla... Geliştirdiysen iade edemesin maalesef.
emorato dedi: Yağmacı seti aldım dün kullandım 1 maç sonra çıktım oyundan iade geçmişimde görünmüyor. Ama set iadesi nasıl olur acaba? Genişletmek için tıkla... Geliştirdiysen iade edemesin maalesef.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 24 Ağustos 2022 #6 Olmaz.