yunus ereng Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #1 Bugün mağazama geldi ve birini almayı düşünüyorum. Siz hangisini tercih ederdiniz?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #2 yunus ereng dedi: Bugün mağazama geldi ve birini almayı düşünüyorum. Siz hangisini tercih ederdiniz? Genişletmek için tıkla... Yahu kardeşim biz ne bilelim zevkine göre kafana göre al.
yunus ereng dedi: Bugün mağazama geldi ve birini almayı düşünüyorum. Siz hangisini tercih ederdiniz? Genişletmek için tıkla... Yahu kardeşim biz ne bilelim zevkine göre kafana göre al.
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #3 Bence yağmacı. Refah bıçağın sanki kaplaması yok gibi. Yani kaplaması daha prototip aşamasında hazır değil gibi geliyor bana. O yüzden sevmiyorum.
Bence yağmacı. Refah bıçağın sanki kaplaması yok gibi. Yani kaplaması daha prototip aşamasında hazır değil gibi geliyor bana. O yüzden sevmiyorum.
MysticKenozy Centipat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 25 19 Temmuz 2022 #4 Kişinin keyfine göre değişir tabii. Bana kalırsa ben yağmacı derim. Refah sanki uğraşılmamış gibi geliyor.
Kişinin keyfine göre değişir tabii. Bana kalırsa ben yağmacı derim. Refah sanki uğraşılmamış gibi geliyor.