normLast Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Dün mağazama İyon Vandal gelmişti başka hiç skinim yoktu çok kararsız kaldım ve aldım bugün ise Yağmacı Vandal geldi alsam mı önerinizin nedir? Çok kararsız kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2025
Dün mağazama İyon Vandal gelmişti başka hiç skinim yoktu çok kararsız kaldım ve aldım bugün ise Yağmacı Vandal geldi alsam mı önerinizin nedir? Çok kararsız kaldım.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #2 Kaliteli bir kaplama ama bir noktadan sonra ağır kalabiliyor.
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #3 Şahsen hissiyatını, animasyonunu, rengini hepsini beğeniyorum. Kusursuz bir skin benim için. Bence alınır.
Şahsen hissiyatını, animasyonunu, rengini hepsini beğeniyorum. Kusursuz bir skin benim için. Bence alınır.