Valorant yanıt vermiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Keremica

Decapat
Öncelikle merhabalar. Valorant'ı açıyorum normal bir şekilde açılıyor fakat açıldıktan sonra hiçbir şey yapamıyorum. Ne mağaza çalışıyor ne koleksiyon ne de ajanlar kısmı çalışıyor ve oyun birkaç saniye sonra donuyor ancak görev yöneticisinden kapatabiliyorum. Oyunu silip yüklemeyi virüs programını kapatmayı hatta silmeyi denedim fakat bir türlü çözülmedi. Daha önceden böyle bir sorunum yoktu. Bugün olmaya başladı şimdiden teşekkürler.

PC:
i5 3470.
GTX 1050 Ti.
16 GB RAM.

Oyun korsan mı?
küçük espriden sonra, istemci ayarlarına girip tam onarım yapın. Düzelmediyse silip tekrar yükleyin.
Düzelmez ise dosya konumunu açıp oradan Riot Games'in tüm uygulamalarına tıklayın.
Oyun silinmiyor. Ben defalarca kez denememe ragmen installeri kurunca onariliyor yazip aninda bitiyor

Öncelikle merhabalar. Valorant'ı açıyorum normal bir şekilde açılıyor fakat açıldıktan sonra hiçbir şey yapamıyorum. Ne mağaza çalışıyor ne koleksiyon ne de ajanlar kısmı çalışıyor ve oyun birkaç saniye sonra donuyor ancak görev yöneticisinden kapatabiliyorum. Oyunu silip yüklemeyi virüs programını kapatmayı hatta silmeyi denedim fakat bir türlü çözülmedi. Daha önceden böyle bir sorunum yoktu. Bugün olmaya başladı şimdiden teşekkürler.

PC:
i5 3470.
GTX 1050 Ti.
16 GB RAM.
Valorant sorunlu bir oyun. Ben de oynayamıyorum. Düzelmesini bekleyin.

Dosya Ekleri

• 2020-07-27 (3).png
    2020-07-27 (3).png
    10,3 KB · Görüntüleme: 102
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı