xNOWR Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #1 Yanlış hesabıma 2050 VP aldım, iade olur mu? Harcamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2025
exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2025 #2 İade Talebinde Bulunmak | VALORANT Oyuncu Destek VALORANT'ta satın aldığın bir içeriği iade edip edemeyeceğini mi merak ediyorsun? Sadece son 14 gün içinde satın alınmış ve kullanılmamış oyun içi içerikler ve harcanmamış VP iade edilebilir. Aldık... support-valorant.riotgames.com Artı 0 Eksi
İade Talebinde Bulunmak | VALORANT Oyuncu Destek VALORANT'ta satın aldığın bir içeriği iade edip edemeyeceğini mi merak ediyorsun? Sadece son 14 gün içinde satın alınmış ve kullanılmamış oyun içi içerikler ve harcanmamış VP iade edilebilir. Aldık... support-valorant.riotgames.com
Mearty Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 899 Çözümler 3 20 Mart 2025 #3 Bildiğim kadarıyla bilet oluşturmanız gerek. Artı 0 Eksi
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.751 Çözümler 50 Yer Bursa 20 Mart 2025 #4 xNOWR dedi: Yanlış hesabıma 2050 VP aldım, iade olur mu? Harcamadım. Genişletmek için tıkla... Epin olarak aldıysan soğuk su iç onun harici Riot'a ticket atabilirsin. Denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
xNOWR dedi: Yanlış hesabıma 2050 VP aldım, iade olur mu? Harcamadım. Genişletmek için tıkla... Epin olarak aldıysan soğuk su iç onun harici Riot'a ticket atabilirsin. Denemekten zarar gelmez.
KS KS xNOWR Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #5 HakanXD dedi: Epin olarak aldıysan soğuk su iç onun harici Riot'a ticket atabilirsin. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... yok oyundan aldım Mearty dedi: Bildiğim kadarıyla bilet oluşturmanız gerek. Genişletmek için tıkla... oluşturdum hocamda işte bi sorayım dedim mağzamda kuronomi vardı gitti yapcak bişey yok Son düzenleme: 20 Mart 2025 Artı 0 Eksi
HakanXD dedi: Epin olarak aldıysan soğuk su iç onun harici Riot'a ticket atabilirsin. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... yok oyundan aldım Mearty dedi: Bildiğim kadarıyla bilet oluşturmanız gerek. Genişletmek için tıkla... oluşturdum hocamda işte bi sorayım dedim mağzamda kuronomi vardı gitti yapcak bişey yok