C cuneydpasha Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. 3 aylık HWID ban yedim ama banım hala kalkmadı. Normalde kalkması lazım.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #2 Ticket açabilirsin, ama biraz geç cevaplıyorlar.
mdusova Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Onsuz Her Yer 14 Mayıs 2021 #3 24 saat içerisinde düzelmezse Riot Games'e destek talebinde bulunabilirsiniz.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #4 cuneydpasha dedi: Merhabalar. 3 aylık HWID ban yedim ama banım hala kalkmadı. Normalde kalkması lazım. Genişletmek için tıkla... Umarım bir daha hileye bulaşmazsın
cuneydpasha dedi: Merhabalar. 3 aylık HWID ban yedim ama banım hala kalkmadı. Normalde kalkması lazım. Genişletmek için tıkla... Umarım bir daha hileye bulaşmazsın
C cuneydpasha Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #5 MustafaİRen dedi: Umarım bir daha hileye bulaşmazsın Genişletmek için tıkla... Gta türkçe yamadan yedim knk.Zaten gta onlineda da hata verdi kanser etti 3 ayımı
MustafaİRen dedi: Umarım bir daha hileye bulaşmazsın Genişletmek için tıkla... Gta türkçe yamadan yedim knk.Zaten gta onlineda da hata verdi kanser etti 3 ayımı
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #6 cuneydpasha dedi: Gta türkçe yamadan yedim knk.Zaten gta onlineda da hata verdi kanser etti 3 ayımı Genişletmek için tıkla... Hocam haksız yasak yemişsiniz
cuneydpasha dedi: Gta türkçe yamadan yedim knk.Zaten gta onlineda da hata verdi kanser etti 3 ayımı Genişletmek için tıkla... Hocam haksız yasak yemişsiniz
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #7 Keşke baştan ticket açsaydınız, kanıtını attığınız sürece yasağı kaldırırlardı.
C cuneydpasha Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #8 Sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim istediğin gibi düşünebilirsin anladığından değil yaptığımdan sorumluyum MustafaİRen dedi: Keşke baştan ticket açsaydınız, kanıtını attığınız sürece yasağı kaldırırlardı. Genişletmek için tıkla... Attım hocam. Bidaha atma atarsan bakmayız dediler kaba tabirle. Büktük boynumuzu ne yapalım açmazlarsa canları sağ olsun. 3 ayda bıraktığım LoL'e geri döndüm. Stres baş ağrısı uyku düzeni bozukluğu falan işte geçti bir şekil artık takamıyorum. Dosya Ekleri resim_2021-05-14_121852.png 39,5 KB · Görüntüleme: 135
Sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim istediğin gibi düşünebilirsin anladığından değil yaptığımdan sorumluyum MustafaİRen dedi: Keşke baştan ticket açsaydınız, kanıtını attığınız sürece yasağı kaldırırlardı. Genişletmek için tıkla... Attım hocam. Bidaha atma atarsan bakmayız dediler kaba tabirle. Büktük boynumuzu ne yapalım açmazlarsa canları sağ olsun. 3 ayda bıraktığım LoL'e geri döndüm. Stres baş ağrısı uyku düzeni bozukluğu falan işte geçti bir şekil artık takamıyorum.
murky_future Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #9 Türkçe yamadan nasıl ban yediniz ben de yeni Gta 5 Türkçe yama kurdum da sıkıntı yaşar mıyım?
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 18 Mayıs 2021 #10 murky_future dedi: Türkçe yamadan nasıl ban yediniz ben de yeni Gta 5 Türkçe yama kurdum da sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Pek bir şey olmaz. Yama dan HWID mi yenilir? Hile yaptım demiyor da Yamadan yedim diyor.
murky_future dedi: Türkçe yamadan nasıl ban yediniz ben de yeni Gta 5 Türkçe yama kurdum da sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Pek bir şey olmaz. Yama dan HWID mi yenilir? Hile yaptım demiyor da Yamadan yedim diyor.