Kadirceylan Zeptopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #11 suleymandy dedi: Harbiden ha, Technopat'ta toplam +100 tane vardır haksız yasak yedim diye konu, haksız ban atmaz ki bir program atarsa da @Hamza Ensar Sağlam dediği gibi başka oyunda kullandığınız hileyi algılar. Genişletmek için tıkla... Agam istersen pc ss atabilirim yemin ederim ki hile açmadım rexashi dedi: Desteğe yazmayı denediniz mi? Ban yeme sebebinizi bile öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ticket attım sebebini söylemediler ama 5 temmuz da kalkıcakmiş bunu öğrendim
suleymandy dedi: Harbiden ha, Technopat'ta toplam +100 tane vardır haksız yasak yedim diye konu, haksız ban atmaz ki bir program atarsa da @Hamza Ensar Sağlam dediği gibi başka oyunda kullandığınız hileyi algılar. Genişletmek için tıkla... Agam istersen pc ss atabilirim yemin ederim ki hile açmadım rexashi dedi: Desteğe yazmayı denediniz mi? Ban yeme sebebinizi bile öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ticket attım sebebini söylemediler ama 5 temmuz da kalkıcakmiş bunu öğrendim
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #12 Kadirceylan dedi: Agam istersen PC SS atabilirim yemin ederim ki hile açmadım Ticket attım sebebini söylemediler ama 5 Temmuz da kalkacakmiş bunu öğrendim Genişletmek için tıkla... 5 Temmuz'da oyuna girebileceksiniz, benim kide 29 Temmuz'da fakat aynı hesabınıza girmeyin giremezsinizde zaten yeni hesap oluşturup devam edin.
Kadirceylan dedi: Agam istersen PC SS atabilirim yemin ederim ki hile açmadım Ticket attım sebebini söylemediler ama 5 Temmuz da kalkacakmiş bunu öğrendim Genişletmek için tıkla... 5 Temmuz'da oyuna girebileceksiniz, benim kide 29 Temmuz'da fakat aynı hesabınıza girmeyin giremezsinizde zaten yeni hesap oluşturup devam edin.