A ahmetq Hectopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 152 7 Mart 2022 #1 Tuttuğum bir e-spor takımının oyuncularının maç özetlerini YouTube'a atmak istiyorum sıkıntı olur mu telif vs?
Tuttuğum bir e-spor takımının oyuncularının maç özetlerini YouTube'a atmak istiyorum sıkıntı olur mu telif vs?
190E Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #2 Olmaz. En fazla tarafına ulaşıp atma derler. Onun için de izlenmen tanınman falan lazım. Ama yine de demezler bence. Artı 0 Eksi
Olmaz. En fazla tarafına ulaşıp atma derler. Onun için de izlenmen tanınman falan lazım. Ama yine de demezler bence.
akobia1 Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 7 Mart 2022 #3 ahmetq dedi: Tuttuğum bir e-spor takımının oyuncularının maç özetlerini YouTube'a atmak istiyorum sıkıntı olur mu telif vs? Genişletmek için tıkla... Atan bir sürü kişi var. Şahsen bende bazen ihtiyaç duyuyorum zamanım olmadığında. Artı 0 Eksi
ahmetq dedi: Tuttuğum bir e-spor takımının oyuncularının maç özetlerini YouTube'a atmak istiyorum sıkıntı olur mu telif vs? Genişletmek için tıkla... Atan bir sürü kişi var. Şahsen bende bazen ihtiyaç duyuyorum zamanım olmadığında.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.321 Makaleler 2 Çözümler 19 7 Mart 2022 #4 Eğer çok büyük bir kitlen varsa kitleden kastım abonen o zaman sorun olabilir ama pek fazla abonen yoks a kimsenin umurunda olmaz Artı 0 Eksi
Eğer çok büyük bir kitlen varsa kitleden kastım abonen o zaman sorun olabilir ama pek fazla abonen yoks a kimsenin umurunda olmaz
KS KS A ahmetq Hectopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 152 8 Mart 2022 #5 190E dedi: Olmaz. En fazla tarafına ulaşıp atma derler. Onun için de izlenmen tanınman falan lazım. Ama yine de demezler bence. Genişletmek için tıkla... gods of 999 dedi: Eğer çok büyük bir kitlen varsa kitleden kastım abonen o zaman sorun olabilir ama pek fazla abonen yoks a kimsenin umurunda olmaz Genişletmek için tıkla... akobia1 dedi: Atan bir sürü kişi var. Şahsen bende bazen ihtiyaç duyuyorum zamanım olmadığında. Genişletmek için tıkla... Cevapları için herkese teşekkürler o zaman veriyorum coşkuyu büyük bir atılım yapmayı düşünüyorum pes etmeyerek sürekli maç özetlerini atıp bir yerlere gelmek istiyorum. Artı 0 Eksi
190E dedi: Olmaz. En fazla tarafına ulaşıp atma derler. Onun için de izlenmen tanınman falan lazım. Ama yine de demezler bence. Genişletmek için tıkla... gods of 999 dedi: Eğer çok büyük bir kitlen varsa kitleden kastım abonen o zaman sorun olabilir ama pek fazla abonen yoks a kimsenin umurunda olmaz Genişletmek için tıkla... akobia1 dedi: Atan bir sürü kişi var. Şahsen bende bazen ihtiyaç duyuyorum zamanım olmadığında. Genişletmek için tıkla... Cevapları için herkese teşekkürler o zaman veriyorum coşkuyu büyük bir atılım yapmayı düşünüyorum pes etmeyerek sürekli maç özetlerini atıp bir yerlere gelmek istiyorum.