S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Merhaba, OBS'den Valorant yayını açmayı denediğimde sürekli kodlama aşırı yüklendi sorunu ile karşılaşıyorum işlemcim kötü olduğundan kaynaklanıyor sanırım ben bunu nasıl tamamen ekran kartına ayarlarım?
Merhaba, OBS'den Valorant yayını açmayı denediğimde sürekli kodlama aşırı yüklendi sorunu ile karşılaşıyorum işlemcim kötü olduğundan kaynaklanıyor sanırım ben bunu nasıl tamamen ekran kartına ayarlarım?
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.555 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2023 #2 Kodlama ayarını NVENC ya da software olarak seçin.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #3 Berkay Çobanoğlu dedi: Kodlama ayarını NVENC'ya da software olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Reis yine de %10'luk bir CPU kullanimi mevcut ayni sorun oluyor o seçiliydi yani.
Berkay Çobanoğlu dedi: Kodlama ayarını NVENC'ya da software olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Reis yine de %10'luk bir CPU kullanimi mevcut ayni sorun oluyor o seçiliydi yani.