Valorant yeni açılan hesapta eğitimdeyken drop giriyor

Agony1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7800XT+13400F
İyi sosyaller Valorant'ta yeni bir hesap açayım dedim ama eğitimde (uçak filan iniyor Phoenix ile oynuyoruz) sürekli 4-5 saniyede bir drop giriyor her şey donuyor sadece mouse imleci hareket ettirilebiliyor ama ayarlarda filan seçeneklerle etkileşime girilmiyor. Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller Valorant'ta yeni bir hesap açayım dedim ama eğitimde (uçak filan iniyor Phoenix ile oynuyoruz) sürekli 4-5 saniyede bir drop giriyor her şey donuyor sadece mouse imleci hareket ettirilebiliyor ama ayarlarda filan seçeneklerle etkileşime girilmiyor. Çözümünü bilen var mı?
Ağ bağlantını kontrol et, port yönlendirme yapabilirsin konumunu bilmiyorum ama Log dosyalarını silip tekrar dene. Kesin çözüm destek ekibine talep açmak.

Hocam valla normal hesapta oynarken hiçbir sıkıntı yok o yüzden internette değil galiba sıkıntı. İknici dediğinizi anlamadım. Bir de destek ekibine nereden talep açacağım?

Hocam vallahi normal hesapta oynarken hiçbir sıkıntı yok o yüzden internette değil galiba sıkıntı. İknici dediğinizi anlamadım. Bir de destek ekibine nereden talep açacağım?

Riot'un sitesine girip destege tikla Valorant'i sec bilet AC de sorununu acikla maksimum 1.5 gune cevap gelir.

Tamamdır hocam yarın yaparım muhtemelen sağolasın.

Hocam bu arada internet ile alakalıymis oradan gideceğim bakalım cozebilirsem.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı