atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar oyuna yeni başladım, antrenman modunu geçtim az çok bir şeyler anladım, sizin başka önerileriniz neler? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2024
Arkadaşlar oyuna yeni başladım, antrenman modunu geçtim az çok bir şeyler anladım, sizin başka önerileriniz neler?
V Virtudex Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 896 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #2 atogrimers dedi: Arkadaşlar oyuna yeni başladım, antrenman modunu geçtim az çok bir şeyler anladım, sizin başka önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Başlama. Sakın oyuna para yatırma.
atogrimers dedi: Arkadaşlar oyuna yeni başladım, antrenman modunu geçtim az çok bir şeyler anladım, sizin başka önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Başlama. Sakın oyuna para yatırma.
8 812534 Picopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 405 Çözümler 4 9 Kasım 2024 #3 Oyun oynadıkça açılıyor, öğrenmesi kolay. Açılmamış ajanların yeteneklerini video izleyerek öğrenebilirsin.
Oyun oynadıkça açılıyor, öğrenmesi kolay. Açılmamış ajanların yeteneklerini video izleyerek öğrenebilirsin.
Lordmuhafız Hectopat Kek günü Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #4 atogrimers dedi: Arkadaşlar oyuna yeni başladım, antrenman modunu geçtim az çok bir şeyler anladım, sizin başka önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Ajanların özelliklerini öğrenmeye çalışın hocam eğer bir CS geçmişiniz falan varsa çabuk adapte öğrenirsiniz ajanlara önem verirseniz.
atogrimers dedi: Arkadaşlar oyuna yeni başladım, antrenman modunu geçtim az çok bir şeyler anladım, sizin başka önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Ajanların özelliklerini öğrenmeye çalışın hocam eğer bir CS geçmişiniz falan varsa çabuk adapte öğrenirsiniz ajanlara önem verirseniz.
Tadicc Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13400F 4060 Ti 8 GB 32 GB Ram Crucial p3 1 TB Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #5 Ajanların özelliklerinin öğrenmeye çalışın. Yayıncıları ya da e-sporcuları izleyin ve oyun bilginizi geliştirin. Aim kasın.
Ajanların özelliklerinin öğrenmeye çalışın. Yayıncıları ya da e-sporcuları izleyin ve oyun bilginizi geliştirin. Aim kasın.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.374 Çözümler 8 9 Kasım 2024 #6 Ne olursa olsun, ne teklif verilirse verilsin oyuna asla para yatırmayın.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #7 Virtudex dedi: Başlama. Sakın oyuna para yatırma. Genişletmek için tıkla... the_bkp dedi: Ne olursa olsun, ne teklif verilirse verilsin oyuna asla para yatırmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ne olursa olsun oyuna para yatırmam, en fazla 100 TL filan yatırırsam. Oyun sardı bu arada. 812534 dedi: Oyun oynadıkça açılıyor, öğrenmesi kolay. Açılmamış ajanların yeteneklerini video izleyerek öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için önerdiğiniz ajan nedir? Son düzenleme: 10 Kasım 2024
Virtudex dedi: Başlama. Sakın oyuna para yatırma. Genişletmek için tıkla... the_bkp dedi: Ne olursa olsun, ne teklif verilirse verilsin oyuna asla para yatırmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ne olursa olsun oyuna para yatırmam, en fazla 100 TL filan yatırırsam. Oyun sardı bu arada. 812534 dedi: Oyun oynadıkça açılıyor, öğrenmesi kolay. Açılmamış ajanların yeteneklerini video izleyerek öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için önerdiğiniz ajan nedir?
Tadicc Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13400F 4060 Ti 8 GB 32 GB Ram Crucial p3 1 TB Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #8 atogrimers dedi: Hocam zaten ne olursa olsun oyuna para yatırmam, en fazla 100 TL filan yatırırsam. Oyun sardı bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam yatırıcaksanda 1 Vandal al sadece. atogrimers dedi: Başlangıç için önerdiğiniz ajan nedir? Genişletmek için tıkla... Sage oynayın.
atogrimers dedi: Hocam zaten ne olursa olsun oyuna para yatırmam, en fazla 100 TL filan yatırırsam. Oyun sardı bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam yatırıcaksanda 1 Vandal al sadece. atogrimers dedi: Başlangıç için önerdiğiniz ajan nedir? Genişletmek için tıkla... Sage oynayın.
mustifik Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 304 10 Kasım 2024 #9 Lig atlamak için kendinizi kasmayın.Aldığınız karakterin yeteneklerine göre oyundan zevk alın.
8 812534 Picopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 405 Çözümler 4 10 Kasım 2024 #10 atogrimers dedi: Başlangıç için önerdiğiniz ajan nedir? Genişletmek için tıkla... Bence her ajanı deneyin olabildiğince. Hem yeteneklerini öğrenirsiniz hem de tarzınıza uygun olanı bulursunuz.
atogrimers dedi: Başlangıç için önerdiğiniz ajan nedir? Genişletmek için tıkla... Bence her ajanı deneyin olabildiğince. Hem yeteneklerini öğrenirsiniz hem de tarzınıza uygun olanı bulursunuz.