MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 23 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar ben her hafta 20 TL alıyorum ve paparama yüklüyorum. Biriktireceğim ve yeni gelen Battle Pass alınır mı? Bıçak için alacağım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar ben her hafta 20 TL alıyorum ve paparama yüklüyorum. Biriktireceğim ve yeni gelen Battle Pass alınır mı? Bıçak için alacağım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mert340752 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #2 MzSe dedi: Arkadaşlar ben her hafta 20 TL alıyorum ve paparama yüklüyorum. Biriktireceğim ve yeni gelen Battle Pass alınır mı? Bıçak için alacağım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam kendi göz zevkinize kalmış bir şey buna biz cevap veremeyiz ki. Mesela benim sevdiğim bir skini başkası hiç sevmez hatta nefret edebilir, bu soruya cevap verebilecek tek kişi sizsiniz.
MzSe dedi: Arkadaşlar ben her hafta 20 TL alıyorum ve paparama yüklüyorum. Biriktireceğim ve yeni gelen Battle Pass alınır mı? Bıçak için alacağım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam kendi göz zevkinize kalmış bir şey buna biz cevap veremeyiz ki. Mesela benim sevdiğim bir skini başkası hiç sevmez hatta nefret edebilir, bu soruya cevap verebilecek tek kişi sizsiniz.
4 478757 Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 493 Makaleler 1 23 Temmuz 2022 #3 Bence alınır en iyi bp bıçaklarından hem simli koleksiyonda güzel ama onun yerine Gece Pazarı'ndan vandal ya da pahntom skini alabilirsin geldiyse.
Bence alınır en iyi bp bıçaklarından hem simli koleksiyonda güzel ama onun yerine Gece Pazarı'ndan vandal ya da pahntom skini alabilirsin geldiyse.