koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 Hiç skinim yok. Şuan bunu alırsam ilk olacak. Bıçağı dışında çok iyi gibi geldi bana. Alınır mı sizce? Büyük ihtimal ilk ve son olacak.
Hiç skinim yok. Şuan bunu alırsam ilk olacak. Bıçağı dışında çok iyi gibi geldi bana. Alınır mı sizce? Büyük ihtimal ilk ve son olacak.
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 725 Çözümler 6 16 Ocak 2023 #2 Skin değilde kartları vs. güzel. Artı olarak sırf radyanit için alınır. Malum radyanit fiyatları skinlerden pahalı.
Skin değilde kartları vs. güzel. Artı olarak sırf radyanit için alınır. Malum radyanit fiyatları skinlerden pahalı.
teozanguc Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 16 Ocak 2023 #3 Alabilirsiniz bence bıçak harici diğer skinler güzel.
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #4 CasH20 dedi: Skin değilde kartları vs. güzel. Artı olarak sırf radyanit için alınır. Malum radyanit fiyatları skinlerden pahalı. Genişletmek için tıkla... Radyanite ihtiyacim yok. Zaten birdaha bir skin alacağımı sanmıyyorum. Alacağım tek BP'nin de bıçağı default animasyonları kullanması üzdü.
CasH20 dedi: Skin değilde kartları vs. güzel. Artı olarak sırf radyanit için alınır. Malum radyanit fiyatları skinlerden pahalı. Genişletmek için tıkla... Radyanite ihtiyacim yok. Zaten birdaha bir skin alacağımı sanmıyyorum. Alacağım tek BP'nin de bıçağı default animasyonları kullanması üzdü.
teozanguc Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 16 Ocak 2023 #5 koniquest dedi: Radyanite ihtiyacım yok. Zaten bir daha bir skin alacağımı sanmıyyorum. Alacağım tek Bp'nin de bıçağı default animasyonları kullanması üzdü. Genişletmek için tıkla... Radyanitle Battlepass'den gelen skinler de düzenlenebiliyor diye biliyorum.
koniquest dedi: Radyanite ihtiyacım yok. Zaten bir daha bir skin alacağımı sanmıyyorum. Alacağım tek Bp'nin de bıçağı default animasyonları kullanması üzdü. Genişletmek için tıkla... Radyanitle Battlepass'den gelen skinler de düzenlenebiliyor diye biliyorum.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 16 Ocak 2023 #6 koniquest dedi: Radyanite ihtiyacım yok. Zaten bir daha bir skin alacağımı sanmıyyorum. Alacağım tek BP'nin de bıçağı default animasyonları kullanması üzdü. Genişletmek için tıkla... Hiç yoktan iyidir.
koniquest dedi: Radyanite ihtiyacım yok. Zaten bir daha bir skin alacağımı sanmıyyorum. Alacağım tek BP'nin de bıçağı default animasyonları kullanması üzdü. Genişletmek için tıkla... Hiç yoktan iyidir.
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #7 teozanguc dedi: Radyanitle Battlepass'den gelen skinler de düzenlenebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. Sizce silahları falan nasıl? 264523 dedi: Hiç yoktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Takımdan silah istemekten iyidir.
teozanguc dedi: Radyanitle Battlepass'den gelen skinler de düzenlenebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. Sizce silahları falan nasıl? 264523 dedi: Hiç yoktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Takımdan silah istemekten iyidir.
teozanguc Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 16 Ocak 2023 #8 koniquest dedi: Bilmiyordum. Sizce silahları falan nasıl? Takımdan silah istemekten iyidir. Genişletmek için tıkla... bence alınır hocam.
koniquest dedi: Bilmiyordum. Sizce silahları falan nasıl? Takımdan silah istemekten iyidir. Genişletmek için tıkla... bence alınır hocam.
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #9 teozanguc dedi: bence alınır hocam. Genişletmek için tıkla... Şimdi mi alayım? Yoksa fulledikten sonra mı?
teozanguc dedi: bence alınır hocam. Genişletmek için tıkla... Şimdi mi alayım? Yoksa fulledikten sonra mı?
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 16 Ocak 2023 #10 koniquest dedi: Şimdi mi alayım? Yoksa fulledikten sonra mı? Genişletmek için tıkla... Şimdiden al açılmış skinlerle oynarsın.
koniquest dedi: Şimdi mi alayım? Yoksa fulledikten sonra mı? Genişletmek için tıkla... Şimdiden al açılmış skinlerle oynarsın.