DaLwenJah Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #1 Yeni gelen Battle Pass'i alma fikrim var, malum VP fiyatları da zamlanacak. Yeni Battle Pass kaç gün önceden sızdırılır?
Yeni gelen Battle Pass'i alma fikrim var, malum VP fiyatları da zamlanacak. Yeni Battle Pass kaç gün önceden sızdırılır?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 21 Nisan 2023 #2 DaLwenJah dedi: Yeni gelen Battle Pass'i alma fikrim var, malum VP fiyatları da zamlanacak. Yeni Battle Pass kaç gün önceden sızdırılır? Genişletmek için tıkla... 2 3 gün kala sızdırılıyor ama değişiklik gösterebilir.
DaLwenJah dedi: Yeni gelen Battle Pass'i alma fikrim var, malum VP fiyatları da zamlanacak. Yeni Battle Pass kaç gün önceden sızdırılır? Genişletmek için tıkla... 2 3 gün kala sızdırılıyor ama değişiklik gösterebilir.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 21 Nisan 2023 #3 Bir gün önceden sızdırılıyor ama bu Battle Pass gibisi gelmez uzun süre alın derim.
DaLwenJah Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #4 Rasim Kayrak dedi: Bir gün önceden sızdırılıyor ama bu Battle Pass gibisi gelmez uzun süre alın derim. Genişletmek için tıkla... 4 gün içinde bitirmem imkansız sanırım umarım bir sonraki de güzel olur.
Rasim Kayrak dedi: Bir gün önceden sızdırılıyor ama bu Battle Pass gibisi gelmez uzun süre alın derim. Genişletmek için tıkla... 4 gün içinde bitirmem imkansız sanırım umarım bir sonraki de güzel olur.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.041 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #5 1-2 gün kala sızdırılır. Gelecek Battle Pass'te umarım karambit kelebek falan verir ya kaç sezondur güzel bir bıçak vermiyor.
1-2 gün kala sızdırılır. Gelecek Battle Pass'te umarım karambit kelebek falan verir ya kaç sezondur güzel bir bıçak vermiyor.
bar0N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer Samsun 21 Nisan 2023 #6 Tenseii dedi: 1-2 gün kala sızdırılır. Gelecek Battle Pass'te umarım karambit kelebek falan verir ya kaç sezondur güzel bir bıçak vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bu sezonki gene öbürlerini göre iyi bence rengi kötüde tutuşu iyi.
Tenseii dedi: 1-2 gün kala sızdırılır. Gelecek Battle Pass'te umarım karambit kelebek falan verir ya kaç sezondur güzel bir bıçak vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bu sezonki gene öbürlerini göre iyi bence rengi kötüde tutuşu iyi.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.041 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #7 bar0N dedi: Bu sezonki gene öbürlerini göre iyi bence rengi kötüde tutuşu iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam altın afet hançerden sonra hiçbir Battle Pass bıçağını beğenemedim ben ya .
bar0N dedi: Bu sezonki gene öbürlerini göre iyi bence rengi kötüde tutuşu iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam altın afet hançerden sonra hiçbir Battle Pass bıçağını beğenemedim ben ya .
bar0N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer Samsun 21 Nisan 2023 #8 Tenseii dedi: Hocam altın afet hançerden sonra hiçbir Battle Pass bıçağını beğenemedim ben ya . Genişletmek için tıkla... Ya zaten hiçbiri onun gibi olmazda ilk 3'e girer zaten altın afenden iyisini gelemez.
Tenseii dedi: Hocam altın afet hançerden sonra hiçbir Battle Pass bıçağını beğenemedim ben ya . Genişletmek için tıkla... Ya zaten hiçbiri onun gibi olmazda ilk 3'e girer zaten altın afenden iyisini gelemez.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.041 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #9 Sızdırıldı ve yine balta geldi. Bıkmadılar şu bıçaktan ya. Ama idare eder fena değil.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.227 Çözümler 4 Yer Bolu 22 Nisan 2023 #10 Alınabilir bu arada güzel