4bc Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #11 Deniz d dedi: Aldım seti hocam başta değişik geldi bıçak gayet iyi uzaylı avcısı gibi zaten seti alınca 2K VP ye ghost vandal kesinlikle değer öneririm. Ama ghost vandal değişik gelebilir alışılır ona da. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yorumunuz için seti çok sevdim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (58).png 2,2 MB · Görüntüleme: 161
Deniz d dedi: Aldım seti hocam başta değişik geldi bıçak gayet iyi uzaylı avcısı gibi zaten seti alınca 2K VP ye ghost vandal kesinlikle değer öneririm. Ama ghost vandal değişik gelebilir alışılır ona da. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yorumunuz için seti çok sevdim.
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #12 4bc dedi: Sağ olun hocam yorumunuz için seti çok sevdim. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam hayırlı olsun.
4bc dedi: Sağ olun hocam yorumunuz için seti çok sevdim. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam hayırlı olsun.