tunaass Decapat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 8gb amd r7 5700g 32 gb ram Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Valorant'a yeni gelen, ulu pençe vandalı alınır mı? Yılda bir kere vandal alıyorum en son cesur yürek vandal aldım ve artık vurdurmamaya sıkmaya başladı bir daha alıp uzun bir süre sıkılmayacağım bir skin olsun istiyorum ama karasızım alınır mı?
Valorant'a yeni gelen, ulu pençe vandalı alınır mı? Yılda bir kere vandal alıyorum en son cesur yürek vandal aldım ve artık vurdurmamaya sıkmaya başladı bir daha alıp uzun bir süre sıkılmayacağım bir skin olsun istiyorum ama karasızım alınır mı?
MuhammedErdem Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Vurdurmama olayı ne oluyor? Oynayamıyor olabilirsiniz.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 11 Şubat 2024 #3 Bence alınmaz. Yıldız belasının yandan vurması gibi. İyon vandal daha iyi bence.
tunaass Decapat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 8gb amd r7 5700g 32 gb ram Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 MzSe dedi: Bence alınmaz. Yıldız belasının yandan vurması gibi. İyon vandal daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Hesabımı açtıgımdan beri magzama vandal gelmedi gelmez diye de umuyorum işte. MuhammedErdem dedi: Vurdurmama olayı ne oluyor? Oynayamıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reis günde 10 saat oyunu oynadın mı sıkılıyorsun skinden. Son düzenleme: 11 Şubat 2024
MzSe dedi: Bence alınmaz. Yıldız belasının yandan vurması gibi. İyon vandal daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Hesabımı açtıgımdan beri magzama vandal gelmedi gelmez diye de umuyorum işte. MuhammedErdem dedi: Vurdurmama olayı ne oluyor? Oynayamıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reis günde 10 saat oyunu oynadın mı sıkılıyorsun skinden.