B BurakA17 Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Valorant'ta FPS sıkıntısı yaşıyorum yeni yamada düzelir diyorlar. Valorant'ta yeni yama ne zaman gelir?
Valorant'ta FPS sıkıntısı yaşıyorum yeni yamada düzelir diyorlar. Valorant'ta yeni yama ne zaman gelir?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #3 Daha 2 gün önce geldi biraz sürer.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 18 Mayıs 2021 #4 Dün bir yama geldi ama oyun oynayamadım gece 2 gibi. Belki bazı optimizasyon problemlerini düzeltmiş olabilirler.
Dün bir yama geldi ama oyun oynayamadım gece 2 gibi. Belki bazı optimizasyon problemlerini düzeltmiş olabilirler.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 18 Mayıs 2021 #5 8 Haziran 2021.
denster Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 831 Çözümler 4 18 Mayıs 2021 #6 Zinederon dedi: Daha 2 gün önce geldi biraz sürer. Genişletmek için tıkla... Asdasgudas dedi: Dün bir yama geldi ama oyun oynayamadım gece 2 gibi. Belki bazı optimizasyon problemlerini düzeltmiş olabilirler. Genişletmek için tıkla... O gelen yama değil, hatalar ve optimizasyon için geldi.
Zinederon dedi: Daha 2 gün önce geldi biraz sürer. Genişletmek için tıkla... Asdasgudas dedi: Dün bir yama geldi ama oyun oynayamadım gece 2 gibi. Belki bazı optimizasyon problemlerini düzeltmiş olabilirler. Genişletmek için tıkla... O gelen yama değil, hatalar ve optimizasyon için geldi.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 18 Mayıs 2021 #7 denster dedi: O gelen yama değil, hatalar ve optimizasyon için geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten arkadaşın isteği de bu değil mi? FPS problemleri varmış.
denster dedi: O gelen yama değil, hatalar ve optimizasyon için geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten arkadaşın isteği de bu değil mi? FPS problemleri varmış.
denster Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 831 Çözümler 4 18 Mayıs 2021 #8 Asdasgudas dedi: Hocam zaten arkadaşın isteği de bu değil mi? FPS problemleri varmış. Genişletmek için tıkla... O gelen büyük ihtimal yor bugı içindi. Bende de sorun var fakat düzelmedi.
Asdasgudas dedi: Hocam zaten arkadaşın isteği de bu değil mi? FPS problemleri varmış. Genişletmek için tıkla... O gelen büyük ihtimal yor bugı içindi. Bende de sorun var fakat düzelmedi.