İsmailsafaç Megapat Katılım 19 Aralık 2013 Mesajlar 509 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 Bilgisayarı yeniden başlat diyor ama format atmama rağmen oyunu açamıyorum. Çözümü var mıdır?
Onizuka Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 259 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #11 İsmailsafaç dedi: Olmadı vallahi. Kaldırdım tekrar yükledim. Vanguard tekrar yükledim. Herhangi bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Windows defender'dan gerçek zamanlı koruma'yı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misin ? Artı 0 Eksi
İsmailsafaç dedi: Olmadı vallahi. Kaldırdım tekrar yükledim. Vanguard tekrar yükledim. Herhangi bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Windows defender'dan gerçek zamanlı koruma'yı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misin ?
KS KS İsmailsafaç Megapat Katılım 19 Aralık 2013 Mesajlar 509 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #12 Onizuka dedi: Windows defender'dan gerçek zamanlı koruma'yı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misin ? Genişletmek için tıkla... O hep kapalı zaten. Artı 0 Eksi
Onizuka dedi: Windows defender'dan gerçek zamanlı koruma'yı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misin ? Genişletmek için tıkla... O hep kapalı zaten.