Valorant yerine CS oynanır mı?

Kitlesinin Valorant kadar kanser olduğunu düşünmüyorum. Oyuncuların 10'da 8'inde hile var. Sürekli kullanmasalar bile maçı kaybederken açabiliyorlar. Mesela yoldaş maçında karşılaştığım adamın kaybederken chatten küfür edip sonraki raunt hile açması. Bu sürekli oluyor ve hiçbiri korkmuyor çünkü adam akıllı ban koruması yok.

Adamı kışkırtırsanız tabii açar sonra rapor edersiniz sonuçlanır diye beklersiniz hiçbir şey olmaz. Kimse maçı kaybediyorum rankım düşer bunlara yenilmeyeyim diye hile açacak kafalar kalmadı artık oyunun ne olduğu ortada belli.

Kışkırtmadan da yapıyorlar. Yediği vuruşları yediremiyor chatten küfür wallhack vs. gibi söylemlerde bulunuyor. Supreme üstünü göremedim bu yüzden.

Hocam hilecilere ve Kebap'a küfür eden Ruslara katlanabiliyorsanız güzel oyundur CS.
Şimdilik çok ciddi bir oynama niyetinde değilim. Arada bir girip yarım saat bir saat adam vurmaya çalışıp çıkarım diye düşünüyorum. Buna rağmen katlanılmaz diyorsanız alternatif fps oyunu öneriniz varsa alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…