batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 22 Ocak 2021 #11 mertsar dedi: Peki Reyna'dan daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... İyisi kötüsü yok. Her ajan farklı şeyler için.
mertsar dedi: Peki Reyna'dan daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... İyisi kötüsü yok. Her ajan farklı şeyler için.
SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 22 Ocak 2021 #12 Farawell Ballad dedi: Aşırı op, oyun dengelerini bozar bu karakter. Genişletmek için tıkla... Op olduğunu sanmıyorum, fake ayak sesi dikkatli dinleyince fark ediliyor, ana yeteneği çok ses çıkartıyor, ultisi de yine aynı şekilde çok ses çıkarıyor. Oyunu çok etkileyeceğini sanmıyorum ama 200IQ plays için güzel karakter.
Farawell Ballad dedi: Aşırı op, oyun dengelerini bozar bu karakter. Genişletmek için tıkla... Op olduğunu sanmıyorum, fake ayak sesi dikkatli dinleyince fark ediliyor, ana yeteneği çok ses çıkartıyor, ultisi de yine aynı şekilde çok ses çıkarıyor. Oyunu çok etkileyeceğini sanmıyorum ama 200IQ plays için güzel karakter.
mertsar Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #13 tamam teşekkür ederim