UluyankurtUWU Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #1 Valorant'ta her karakteri açtım ama en sevdiğim karakter Omen'in üstüne yeni karakter "OP Yoru" geldi. Ben de hemen aldım ve size de sormak isterim ben hala Omen'i seviyorum ama Yoru da çok iyi, sizce? (Bu arada test ettiğim silah Marshall+Vandal)
Valorant'ta her karakteri açtım ama en sevdiğim karakter Omen'in üstüne yeni karakter "OP Yoru" geldi. Ben de hemen aldım ve size de sormak isterim ben hala Omen'i seviyorum ama Yoru da çok iyi, sizce? (Bu arada test ettiğim silah Marshall+Vandal)
z0dacK Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #2 Biz nereden bilelim senin oynayış sitilini? Bu tamamen sana kalmış.
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 19 Şubat 2021 #3 Omen ile çok güzel feykler atıyorum. Yoru Omen + Phoenix karışımı birşey olmuş, kullanabilen çok güzel kullanır ama ben alışamadım.
Omen ile çok güzel feykler atıyorum. Yoru Omen + Phoenix karışımı birşey olmuş, kullanabilen çok güzel kullanır ama ben alışamadım.
Kagan USTA Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 587 Çözümler 1 Yer Ankara,Turkey 19 Şubat 2021 #4 Yoru o kadar iyi değil bence takımda dağılım olarak da smoke kalman daha mantıklı olur.
UluyankurtUWU Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #5 BlackShadow dedi: Omen ile çok güzel feykler atıyorum. Yoru Omen + Phoenix karışımı bir şey olmuş, kullanabilen çok güzel kullanır ama ben alışamadım. Genişletmek için tıkla... Alışması çok kolay ama ben Omen'e alışmak için 1 ayımı harcadım.
BlackShadow dedi: Omen ile çok güzel feykler atıyorum. Yoru Omen + Phoenix karışımı bir şey olmuş, kullanabilen çok güzel kullanır ama ben alışamadım. Genişletmek için tıkla... Alışması çok kolay ama ben Omen'e alışmak için 1 ayımı harcadım.