Valorant Yoru Klonu yeşil gözükmesi

kalol0

Decapat
Merhaba öncelikle, Valorant oynarken bir şey fark ettim Yoru'nun klonları yeşil gözüküyordu bu neden kaynaklı olabilir? (Hile falan hiçbir şey indirmedim bilgisayara daha yeni format attım.)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    2,2 MB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Texture hatası, oyunu silip yükledikten sonra bile ilk başta düzeliyor sonra yine aynısı oluyor. Zamanında Killjoy geldiğinde uzunca bir süre tareti aynı bu şekilde görüyordum. Ticket atın, ellerinden geldiği kadar yardım ederler.

Merhaba öncelikle, Valorant oynarken bir şey fark ettim Yor'nun klonları yeşil gözüküyordu bu neden kaynaklı olabilir? (hile falan hiçbir şey indirmedim bilgisayara daha yeni format attım.)

Karşıdaki yorunun klonuda aynı ise düzeltme bence gayet güzel cevabına gelecek olursak ticket at ya da sil yükle yap.

Texture hatası, oyunu silip yükledikten sonra bile ilk başta düzeliyor sonra yine aynısı oluyor. Zamanında Killjoy geldiğinde uzunca bir süre tareti aynı bu şekilde görüyordum. Ticket atın, ellerinden geldiği kadar yardım ederler.

Ticket a hep aynı cevapları veriyorlar bir işe yaramıyor sorununuzu çözmek için YouTube bile daha iyi bir alternatif.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı