A Alihan Kurtçuu Femtopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #11 PaRaDoKs dedi: Valorant'ta Omen kontrat tamamlamak üzereyim ilk aşamayı sadece. Omen'in mi daha kolay bir oynayısı var yoksa Yor'nun mu? Hangisini açmalıyım? Genişletmek için tıkla... Omen'ın takıma katkısı çok daha yüksek. Düşük elodaysan yor tavsiye etmem çünkü zaten başladıkları anda 2-3 tane düellocu alıyorlar.
PaRaDoKs dedi: Valorant'ta Omen kontrat tamamlamak üzereyim ilk aşamayı sadece. Omen'in mi daha kolay bir oynayısı var yoksa Yor'nun mu? Hangisini açmalıyım? Genişletmek için tıkla... Omen'ın takıma katkısı çok daha yüksek. Düşük elodaysan yor tavsiye etmem çünkü zaten başladıkları anda 2-3 tane düellocu alıyorlar.
C cedsfvr ws Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 77 Yer yok Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yok 30 Nisan 2021 #12 Ben yoru kullanıyorum fakat Omen'de acmaya kasıyorum bence ıstedigini al sonra acabılıyon zaten.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 30 Nisan 2021 #13 Yoruyu çok tercih etmiyorum, artık TP attığınız zaman üstüne çadır kurup sizi bekliyorlar.
SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #14 PaRaDoKs dedi: Valorant'ta Omen kontrat tamamlamak üzereyim ilk aşamayı sadece. Omen'in mi daha kolay bir oynayısı var yoksa Yoru'nun mu? Hangisini açmalıyım? Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi ama Yoru oynamak daha zor.
PaRaDoKs dedi: Valorant'ta Omen kontrat tamamlamak üzereyim ilk aşamayı sadece. Omen'in mi daha kolay bir oynayısı var yoksa Yoru'nun mu? Hangisini açmalıyım? Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi ama Yoru oynamak daha zor.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 30 Nisan 2021 #15 sleepinnice dedi: Yoruyu çok tercih etmiyorum, artık TP attığınız zaman üstüne çadır kurup sizi bekliyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben TP yeteneğini yem olarak kullanıyorum onlar beni beklerken dolaşıp yandan vuruyorum.
sleepinnice dedi: Yoruyu çok tercih etmiyorum, artık TP attığınız zaman üstüne çadır kurup sizi bekliyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben TP yeteneğini yem olarak kullanıyorum onlar beni beklerken dolaşıp yandan vuruyorum.
yeetmzrk Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #16 Yeni haritada Yoru güçlü hocam. Çok büyük olduğu için TP noktanızın görünmesi veya duyulması çok zor
SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #17 sleepinnice dedi: Yoruyu çok tercih etmiyorum, artık TP attığınız zaman üstüne çadır kurup sizi bekliyorlar. Genişletmek için tıkla... TP'yi adamların içine atıp bir de flash yollayıp hobba arkaladım diye olmuyor arkadaşım , prfoesyonel maçları izlersen işlevelerini görebilirsin. En yakın örnek olarak Guild vs FUT maçının Haven aşamasında Draken çok iyi kullandı.
sleepinnice dedi: Yoruyu çok tercih etmiyorum, artık TP attığınız zaman üstüne çadır kurup sizi bekliyorlar. Genişletmek için tıkla... TP'yi adamların içine atıp bir de flash yollayıp hobba arkaladım diye olmuyor arkadaşım , prfoesyonel maçları izlersen işlevelerini görebilirsin. En yakın örnek olarak Guild vs FUT maçının Haven aşamasında Draken çok iyi kullandı.