Valorant "your account does not meet the following requirements in order to play" sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

emrweinc

Picopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Intel HD Graphics 5500
İşlemci
İ5 5500
Valorant oyununu başlattığımda oyun açılma ekranındayken "Valorant your account does not meet the following requirements in order to play" diye bir hata alıyorum.
Altında ise:

TPM 2.0 enabled.
Secure Boot enabled.
Hvcı enabled yazıyor.

HP EliteBook 820 G2 kullanıyorum. BIOS ayarlarından düzelir dediler ama pek anlamıyorum, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Valorant oyununu başlattığımda oyun açılma ekranındayken "Valorant your account does not meet the following requirements in order to play" diye bir hata alıyorum.
Altında ise:

TPM 2.0 enabled.
Secure Boot enabled.
Hvcı enabled yazıyor.

HP EliteBook 820 G2 kullanıyorum. BIOS ayarlarından düzelir dediler ama pek anlamıyorum, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Valorant "HVCI enabled" hatası şu konuya da bakabilirsin. Belki çözümünü yazmışlardır.

Bu hata, Valorant'ın sistem güvenliği için bazı donanım özelliklerinin etkin olmasını istemesinden kaynaklanıyor. Özellikle TPM 2.0 ve Secure Boot özelliklerinin etkinleştirilmesi gerekiyor. HP EliteBook 820 G2, genelde TPM 2.0 desteklemiyor olabilir, ancak TPM 1.2 varsa şansınızı deneyebilirsiniz.

Bu hata, Valorant'ın sistem güvenliği için bazı donanım özelliklerinin etkin olmasını istemesinden kaynaklanıyor. Özellikle TPM 2.0 ve Secure Boot özelliklerinin etkinleştirilmesi gerekiyor. HP EliteBook 820 G2, genelde TPM 2.0 desteklemiyor olabilir, ancak TPM 1.2 varsa şansınızı deneyebilirsiniz.

BIOS ayarlarına girdiğimde Secure Boot seçeneği kapalı yani kutucuk işaretlenmiyor bir de TPM'yi nasıl açacağız acaba

Valorant "HVCI enabled" hatası şu konuya da bakabilirsin. Belki çözümünü yazmışlardır.
Şimdi onu deneyeceğim

Altında ise:

TPM 2.0 enabled.
Secure Boot enabled.
Hvcı enabled yazıyor.

BIOS ayarlarına girdiğimde Secure Boot seçeneği kapalı yani kutucuk işaretlenmiyor bir de TPM'yi nasıl açacağız acaba

Şimdi onu deneyeceğim
  • BIOS menüsünde "Security" veya "Güvenlik" sekmesine gidin.
  • TPM Device veya benzeri bir seçenek bulun. Eğer TPM 1.2 varsa, etkinleştirip kaydedin.

• BIOS menüsünde "Security" veya "güvenlik" sekmesine gidin.
  • TPM device veya benzeri bir seçenek bulun. Eğer TPM 1.2 varsa, etkinleştirip kaydedin.

• TPM Device veya benzeri bir seçenek bulun. Eğer TPM 1.2 varsa, etkinleştirip kaydedin.
Secure Boot'u açmaya çalıştığımda üstüne tiklanmiyor yani tik pasif durumda

Aynı şekilde biosta TPM embedded security bölümü de görünüyor ancak pasif durumda yani tiklanmiyor nasıl aktiflestiricez acaba

Secure Boot'u açmaya çalıştığımda üstüne tiklanmiyor yani tik pasif durumda

Aynı şekilde biosta TPM embedded security bölümü de görünüyor ancak pasif durumda yani tiklanmiyor nasıl aktiflestiricez acaba
  • Boot Options" veya "Önyükleme Seçenekleri" sekmesine gidin.
  • "Legacy Support" veya "Legacy Mode" seçeneğinin Disabled olduğundan emin olun. Secure Boot, genellikle UEFI modunda çalışır.

Secure Boot'u açmaya çalıştığımda üstüne tiklanmiyor yani tik pasif durumda.

Aynı şekilde BIOS'ta TPM embedded Security bölümü de görünüyor ancak pasif durumda yani tiklanmiyor nasıl aktiflestireceğiz acaba.

Bilmiyorum hocam.

• Boot Options" veya "Önyükleme Seçenekleri" sekmesine gidin.
  • "Legacy Support" veya "Legacy Mode" seçeneğinin Disabled olduğundan emin olun. Secure Boot, genellikle UEFI modunda çalışır.

Bilmiyorum hocam.
Geldiğimde boot mode'de
Legacy
UEFI Hybrid (With CSM)
UEFI Native (Without CSM)
Seçenekleri çıkıyor hangisini seçeyim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı