Valorant "Your game requires a system restart to play" hatası

melihkrr

Hectopat
Daha fazla  
1743641313896.png

Arkadaşlar merhaba, Valorant LoL'u kurdum fakat böyle hata alıyorum. Başlatıyorum, PC'yi yeniden, olmuyor. Tonla şey denedim, olmadı. Neden acaba? Silip tekrar da yükledim, olmadı.

Dosya Ekleri

• 1743641204856.png
    1743641204856.png
    491,2 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2460412

Arkadaşlar merhaba, Valorant LoL'u kurdum fakat böyle hata alıyorum. Başlatıyorum, PC'yi yeniden, olmuyor. Tonla şey denedim, olmadı. Neden acaba? Silip tekrar da yükledim, olmadı.

Galiba yanlış bilmiyorsam Vanguard açıldıktan sonra başlangıçta başlaması içinde açık olması gerekiyor. Aynı zamanda Vanguard PC başlarken açılması yani PC açıkken Vanguard açılmadıysa siz sonradan açtıysanız Vanguard'ı açın ve PC'yi tekrar başlatın.

Riot'un anti-cheat yazılımı Vanguard kapalı olabilir mi? Onun sürekli çalışır halde olması gerekiyor. Onu kontrol edin.

Açık sürekli açık çözemedim.

Galiba yanlış bilmiyorsam Vanguard açıldıktan sonra başlangıçta başlaması içinde açık olması gerekiyor. Aynı zamanda Vanguard PC başlarken açılması yani PC açıkken Vanguard açılmadıysa siz sonradan açtıysanız Vanguard'ı açın ve PC'yi tekrar başlatın.

Vanguard açık fakat yine aynı sorunu açıyorum acaba bu net. Bilmem ne kısaltımı ile alakalı bir sorun olabilir mi?

Çözülmedi sorunum yardımcı olacak yok mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı