hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 15 Eylül 2022 #1 Valorant'a giriyorum. Yükleme ekranında kalıyor sürekli. Aç kapa yapıyorum hala devam ediyor.
GeOX1881 Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 15 Eylül 2022 #2 Yönetici olarak çalıştır yap. Artı 0 Eksi
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #3 hAllederiz dedi: Valorant'a giriyorum. Yükleme ekranında kalıyor sürekli. Aç kapa yapıyorum hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Yükleme ekranındayken mouse ile ekrandaki herhangi bir yere tıklayın. Valorant ilk açıldığında bazen kendisini alt+tab'da kalmış sanıyor. Artı 0 Eksi
hAllederiz dedi: Valorant'a giriyorum. Yükleme ekranında kalıyor sürekli. Aç kapa yapıyorum hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Yükleme ekranındayken mouse ile ekrandaki herhangi bir yere tıklayın. Valorant ilk açıldığında bazen kendisini alt+tab'da kalmış sanıyor.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #4 1-Yönetici olarak çalıştırmayı dene 2-Driver'ları güncelle 3-Manifest txt dosyalarını sil(dosya konumunda) 4-Son çare Valorant'ı sil yükle Artı 0 Eksi
1-Yönetici olarak çalıştırmayı dene 2-Driver'ları güncelle 3-Manifest txt dosyalarını sil(dosya konumunda) 4-Son çare Valorant'ı sil yükle
KS KS hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 15 Eylül 2022 #5 Kiznaiver dedi: 1-Yönetici olarak çalıştırmayı dene 2-Driver'ları güncelle 3-Manifest txt dosyalarını sil(dosya konumunda) 4-Son çare Valorant'ı sil yükle Genişletmek için tıkla... Sildim tekrar yükledim ama çözülmedi hala. Yönetici olarakta çalıştırdım hala düzelmedi. Artı 0 Eksi
Kiznaiver dedi: 1-Yönetici olarak çalıştırmayı dene 2-Driver'ları güncelle 3-Manifest txt dosyalarını sil(dosya konumunda) 4-Son çare Valorant'ı sil yükle Genişletmek için tıkla... Sildim tekrar yükledim ama çözülmedi hala. Yönetici olarakta çalıştırdım hala düzelmedi.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 5 Ekim 2022 #6 hAllederiz dedi: Sildim tekrar yükledim ama çözülmedi hala. Yönetici olarak da çalıştırdım hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
hAllederiz dedi: Sildim tekrar yükledim ama çözülmedi hala. Yönetici olarak da çalıştırdım hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi?
Sıgma_Cat Femtopat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #7 hocam valoranta sağ tıklayın özelliklere girin uyumlulukta tam ekran iyilestirmelerini devre dışı bırak ve bu programı yonetici olarak çalıştırı açıp tekrar denermisiniz? olmazsa mesajınızı bekliyorum... Dosya Ekleri resim_2024-12-18_030421893.png 25,6 KB · Görüntüleme: 29 Artı 0 Eksi
hocam valoranta sağ tıklayın özelliklere girin uyumlulukta tam ekran iyilestirmelerini devre dışı bırak ve bu programı yonetici olarak çalıştırı açıp tekrar denermisiniz? olmazsa mesajınızı bekliyorum...