Sıgma_Cat Femtopat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 RAM 32 GB Ekran kartı TX RRtx 4060 İşlemci i7 12650H Valorant'a girmek istiyorum ama yukleme ekranina gelince donuyor. Görev Yöneticisi'nden bakinca yanit vermiyor diyor.
Valorant'a girmek istiyorum ama yukleme ekranina gelince donuyor. Görev Yöneticisi'nden bakinca yanit vermiyor diyor.
emre41xw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 384 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Msi A320M-A PRO İşlemci: AMD ryzen 5 3600 Ekran kartı: Gigabyte GEFORCE RTX3060 REV1.2 12GB Kasa: Li Anli Lancool 205 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2024 #2 Dosya bütünlüğünü doğrulayın ve driverların güncel olduğunu kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS Sıgma_Cat Femtopat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #3 emre41xw dedi: Dosya bütünlüğünü doğrulayın ve driverların güncel olduğunu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... kardeşim şimdi driveri güncelliyorum.rica edersem dosya bütünlüğünü nasıl doğrulayabilecegimi söylermisin? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Artı 0 Eksi
emre41xw dedi: Dosya bütünlüğünü doğrulayın ve driverların güncel olduğunu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... kardeşim şimdi driveri güncelliyorum.rica edersem dosya bütünlüğünü nasıl doğrulayabilecegimi söylermisin? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!