Valorant yükleme ekranında kalıyor

Hypoxia

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Valorant oynamak istiyorum ama sürekli yükleme ekranında kalıyor. Oyunu birkaç kez silip tekrar yükledim ama sorun aynı. Eski çözümlere baktığımda herkes driverları güncelle demiş ama ben de hiçbiri işe yaramadı. Bilgisayarım Excalibur G870 Gaming laptop herkes Intel işlemciyle alakalı demiş ama kaç kere driverları yüklememe rağmen sorunum çözülmedi. Gerçekten işe yarayan şeyler lazım.

Merhaba Valorant oynamak istiyorum ama sürekli yükleme ekranında kalıyor. Oyunu birkaç kez silip tekrar yükledim ama sorun aynı. Eski çözümlere baktığımda herkes driverları güncelle demiş ama ben de hiçbiri işe yaramadı. Bilgisayarım Excalibur G870 Gaming laptop herkes Intel işlemciyle alakalı demiş ama kaç kere driverları yüklememe rağmen sorunum çözülmedi. Gerçekten işe yarayan şeyler lazım.

Hata alıyor musun?

Hayır hiçbir hata kodu almıyorum sadece yükleme ekranında kalıyor Riot'a bilet attım onlarda driverları güncelle dediler sadece.

Belki bu konu yardımcı olabilir.

Merhaba ilk başta bu çözüm işe yaradı ama oyunu kapatıp akşam tekrar girmek istediğim tekrar aynı sorun meydana tamamen aynı hata kodu yok ve yükleme ekranında kalıyor ayrıca düzeltmek için yaptığım ayarlar da aynı şekilde hiç bir değişiklik yapmadım.
Belki bu konu yardımcı olabilir.

Merhaba ilk başta bu çözüm işe yaradı ama oyunu kapatıp akşam tekrar girmek istediğim tekrar aynı sorun meydana tamamen aynı hata kodu yok ve yükleme ekranında kalıyor ayrıca düzeltmek için yaptığım ayarlar da aynı şekilde hiçbir değişiklik yapmadım.

Hangi çözüm işe yaradı?

hocam vpn varsa silin sorun çözülüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı