Muhammed Eren Arslan Zeptopat Katılım 6 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #1 Ne yapsam Valorant'ı açamıyorum her şeyi denedim yükleme ekranında donuyor. Bütün sürücülerim güncel, yardım edin.
Ne yapsam Valorant'ı açamıyorum her şeyi denedim yükleme ekranında donuyor. Bütün sürücülerim güncel, yardım edin.
Gaming of Trojan Femtopat Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #2 PC'yi yeniden başlattınızmı bazen işe yarıyor.
Muhammed Eren Arslan Zeptopat Katılım 6 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #3 Gaming of Trojan dedi: PC'yi yeniden başlattınızmı bazen işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Çok kez denedim asla olmadı maalesef
Gaming of Trojan dedi: PC'yi yeniden başlattınızmı bazen işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Çok kez denedim asla olmadı maalesef
Gaming of Trojan Femtopat Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #4 Tak olarak sorunu video olarak atabilir misiniz?
Muhammed Eren Arslan Zeptopat Katılım 6 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #5 yükleme ekranında donuyor açmaya çalışınca herhangi bir video kaydı alamıyorum