D Desertive Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 486 Çözümler 3 3 Kasım 2021 #1 Bilgisayarıma format attım ve şu an da Valorant'ı yükleyemiyorum. %0 da kalıyor.
Çözüm D D Desertive 3 Kasım 2021 Denetim Masası'ndan Valorant'ı silip Riot Client'i açtım, şu an oradan başlattım indirmeyi iniyor şu anda.
Denetim Masası'ndan Valorant'ı silip Riot Client'i açtım, şu an oradan başlattım indirmeyi iniyor şu anda.
Görkem Ertopcu Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 642 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #11 Desertive dedi: Denetim Masası'ndan Valorant'ı silip Riot Client'i açtım, şu an oradan başlattım indirmeyi iniyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Aynı yöntemi biraz önce yaptım ve bende'de işe yaradı. Artı 0 Eksi
Desertive dedi: Denetim Masası'ndan Valorant'ı silip Riot Client'i açtım, şu an oradan başlattım indirmeyi iniyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Aynı yöntemi biraz önce yaptım ve bende'de işe yaradı.
Berk_minecraftçı_pro Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #12 Soru:Valorant güncellenmek istemiyor bende Artı 0 Eksi