A atreus.ff Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Valorant oynuyordum hesabım banlandı bayağıdır girmiyordum açmaya çalıştım açılmadı Windows'u güncelledim sildim tekrar indirmeye çalıştım Vanguard kurulamadı hatası veriyor.
Valorant oynuyordum hesabım banlandı bayağıdır girmiyordum açmaya çalıştım açılmadı Windows'u güncelledim sildim tekrar indirmeye çalıştım Vanguard kurulamadı hatası veriyor.
B borTaylan Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 6 Kasım 2023 #2 atreus.ff dedi: Valorant oynuyordum hesabım banlandı bayağıdır girmiyordum açmaya çalıştım açılmadı Windows'u güncelledim sildim tekrar indirmeye çalıştım Vanguard kurulamadı hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Hata kodu ne bir de neden ban yediniz. Artı 0 Eksi
atreus.ff dedi: Valorant oynuyordum hesabım banlandı bayağıdır girmiyordum açmaya çalıştım açılmadı Windows'u güncelledim sildim tekrar indirmeye çalıştım Vanguard kurulamadı hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Hata kodu ne bir de neden ban yediniz.
wiquartt Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #3 BIOS ban olabilir. Artı 0 Eksi