Valorant yüklenmiyor

valin01

Zeptopat
Daha fazla  
1740161609333.png

Yüklemeye çalıştığımda bu şekilde kalıyor ne bir dosya indiriyor ne de bir şey bilgisayarı 10 kere yeniden başlattım. Aslında sorunu ilk oyuna güncelleme geldiğinde yaşadım ama düzeltemeyince silip yeniden yüklemenin sonuç getireceğini düşünerek sildim fakat yüklemeye çalıştığımda tekrar aynı sorunla karşılaştım Riot Client'i bile silip yükledim fakat bu şekilde kalıyor.

Eki Görüntüle 2429525

Yüklemeye çalıştığımda bu şekilde kalıyor ne bir dosya indiriyor ne de bir şey bilgisayarı 10 kere yeniden başlattım. Aslında sorunu ilk oyuna güncelleme geldiğinde yaşadım ama düzeltemeyince silip yeniden yüklemenin sonuç getireceğini düşünerek sildim fakat yüklemeye çalıştığımda tekrar aynı sorunla karşılaştım Riot Client'i bile silip yükledim fakat bu şekilde kalıyor.

Çözüm bulamazsanız silip yüklemeyi deneyin en kötü ama ilk gelecek diğer yorumları beklemeniz daha iyi olur Riot Games'de sıkıntı var bu ara bende de LoL'de biraz sürdü 5-10dk bekledim düzeldi.

Riot Client uygulamasını silip Windows C diskinden Riot Games ile ilgili her şeyi silin. Daha sonra Win + r yapıp "appdata" yazın ve local, roaming ve locallow klasörlerinden Riot ile ilgili her şeyi silin. Daha sonra belgelere girip aynı şeyi tekrardan yapın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Valorant'ı tekrardan kurun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı