Çözüldü Valorant yüklü olan disk nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MKA Eness

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770 RTX 3050,16GB Ram,500+500SSD,İ5 11.Nesil.
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da gördüğünüz üzere Valorant'ta yüklü olan diski değiştirmem gerekiyor şu an C diskinde bunu D diskine nasıl aktarabilirim sil yükle yapmadan? Ek olarak silip tekrar yüklersem diski nasıl seçeceğim? Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Tekrar yüklemede kurulum kısmında kurulum konumunu seçebiliyorsunuz.

Disk değiştirme işlemi için de Valorant klasörünü diğer diske taşıyıp installvalorant.exe ile normal bir şekilde Valorant kurarken "zaten kurulu mu?" seçeneğini seçip oyunun kurulu olduğu yeri seçmeniz gerekiyor.
Tekrar yüklemede kurulum kısmında kurulum konumunu seçebiliyorsunuz.

Disk değiştirme işlemi için de Valorant klasörünü diğer diske taşıyıp installvalorant.exe ile normal bir şekilde Valorant kurarken "zaten kurulu mu?" seçeneğini seçip oyunun kurulu olduğu yeri seçmeniz gerekiyor.

Çözüm
VALORANT klasörünü hedef diske taşıyın. Ondan sonra da Riot Client'ten "Zaten kutulu mu?" butonuna tıklayın. Ardından VALORANT\live klasörünü seçin. Ufak bir bekleyişin ardından oyun hazır olacak.

Diğer Riot Games dosyasını D'ye atsam?

"Zaten kurulu mu" seçeneğini seçip Valorant'ın içindeki live klasörünü seçtiniz mi hocam?

Valorant klasörünü seçtim de dediğiniz zaten kuruluyu unuttum galiba. İndirmeyi durdurup tekrar girebilir miyim aynı yere?

Valorant klasörünü seçtim de dediğiniz zaten kuruluyu unuttum galiba. İndirmeyi durdurup tekrar girebilir miyim aynı yere?

İndirmeyi kapatıp tekrar installvalorant.exe'ye girebilirsiniz. Bu sefer zaten kurulu kısmını seçmeyi unutmayın.

İndirmeyi kapatıp tekrar installvalorant.exe'ye girebilirsiniz. Bu sefer zaten kurulu kısmını seçmeyi unutmayın.

İndirmeyi durdurup tekrar install deyince otomatik olarak devam ediyor 20GB indirme hocam ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…