Valorant yüksek ayarlarda düşük grafik gösteriyor

manlygarroway

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. bu konuyu arkadaşım adına açıyorum. Valorant'ta bütün ayarlar en iyi konumda NVIDIA GeForce Experience ve NVIDIA GeForce denetim masasında çoğu ayar eski ayarlara göre daha iyi konumda olmasına rağmen, arkadaşım askerden geldikten sonra görüntünün çok kötü olduğunu fark ettik. Oyun içinde menülerde bir kalite kaybı yok her şey olması gerektiği gibi ama oyun oynanan yerdeki grafikler çok kötü. 1050 Ti var ve Valorant için yeterli FPS ve grafik sağlıyor zaten. 6 ay önce askere gitmeden önce oynarken grafikler böyle değildi. Oyun içi görüntüleri de koydum arkadaşlar. Her şey yüksekte olmasına rağmen kalite berbat. Ama ilginç olan menü kısmı, üstteki barlar ve alttaki ulti ve diğer özelliklerin olduğu yerler gayet kaliteli sadece oyun içi görüntüsü kötü. Ekran kartı driverim güncel.

Hocam, oyuna grafikler konusunda çok güncelleme geldi. Bunlardan dolayı yeni bir ekran kartı gerekebilir bence grafikleriniz uygun hem çok yüksek grafiklerde oynaması çok zor oluyor rakibi göremiyorsunuz.

6 ayda oyunda kimbilir ne gibi güncellemeler oldu ve size sorun yaşatır hale geldi. Ayarları düşürüp denediniz mi?

6 ayda oyunda kimbilir ne gibi güncellemeler oldu ve size sorun yaşatır hale geldi. Ayarları düşürüp denediniz mi?
Hayır denemedik fakat ilginç olan oyun içindeki barların,can göstergelerinin, özellik simgelerinin gibi kısımların aşırı net olması fakat oyun yani karakterin eli, tabanca, oyun içindeki diğer görsel nesneler duvar, kapı düşman vs. gibi nesnelerin kalitesinin düşük olması.

Konuyla alakasız olabilir fakat Valorant zaten düşük grafiklerde oynanması gereken bir oyun diye düşünüyorum.
Ben kendi bilgisayarımda her şeyi fullemişim ve görüntü gayet güzel. Benim görüntüden kastım oyunun bulanık görünmesi uzağı seçememek ve cisimlerin etrafının ayarları iyi olmasına rağmen pürüzlü olması. Düşük grafik ile oyun içindeki bulanıklık farklı şeyler bence. Düşük grafik olsa dahi o düşük grafiği net bi şekilde görebilmek farklı şeyler. Yani efektlerin vs olmadıgını ve öyle oynadıgınızı düşünün fakat benden ondan bahsetmiyorum işte farklı şeyler.

Hocam problem şu ki oyun bulanık mesela uzağı seçemiyorsunuz. Gözlerini felan yoruyor daha düşürürsem daha da kötü olur.

Teşekkür ederim deneyeceğiz.

Son düzenleme:
Sizinki kaplama sorunu gibi duruyor biraz baktımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…