A Alucardama Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar Vanguard user-mode service çok fazla CPU yiyor bu durumu nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri vanguard.png 68,7 KB · Görüntüleme: 75
Furkan Sr Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #2 Alucardama dedi: Arkadaşlar Vanguard user-mode service çok fazla CPU yiyor bu durumu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... İşlemci modelin nedir? 4/4 bir işlemcin varsa normal. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2022
Alucardama dedi: Arkadaşlar Vanguard user-mode service çok fazla CPU yiyor bu durumu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... İşlemci modelin nedir? 4/4 bir işlemcin varsa normal.
A Alucardama Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #3 Furkan Sr dedi: İşlemci modelin nedir? 4/4 bir işlemcin varsa normal. Genişletmek için tıkla... İşlemcimle ne alaksı var? Oyunun hile programının bu kadar CPU yemesi normal değil.
Furkan Sr dedi: İşlemci modelin nedir? 4/4 bir işlemcin varsa normal. Genişletmek için tıkla... İşlemcimle ne alaksı var? Oyunun hile programının bu kadar CPU yemesi normal değil.
Furkan Sr Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #4 Alucardama dedi: İşlemcimle ne alaksı var? Oyunun hile programının bu kadar CPU yemesi normal değil. Genişletmek için tıkla... İşlemcini belirtirsen daha iyi olur. Kullanım gayet normal
Alucardama dedi: İşlemcimle ne alaksı var? Oyunun hile programının bu kadar CPU yemesi normal değil. Genişletmek için tıkla... İşlemcini belirtirsen daha iyi olur. Kullanım gayet normal
E Enes Karatepe Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 260 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #5 Alucardama dedi: İşlemcimle ne alaksı var? Oyunun hile programın. Genişletmek için tıkla... 1- Valorant işlemci ağırlıklı oyun 2- İşlemcinin marka ve modelini belirtirsen daha net cevap alacaksınız.
Alucardama dedi: İşlemcimle ne alaksı var? Oyunun hile programın. Genişletmek için tıkla... 1- Valorant işlemci ağırlıklı oyun 2- İşlemcinin marka ve modelini belirtirsen daha net cevap alacaksınız.
A Alucardama Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #6 Enes Karatepe dedi: 1- Valorant işlemci ağırlıklı oyun 2- İşlemcinin marka ve modelini belirtirsen daha net cevap alacaksınız. Genişletmek için tıkla... ryzen 3 1200
Enes Karatepe dedi: 1- Valorant işlemci ağırlıklı oyun 2- İşlemcinin marka ve modelini belirtirsen daha net cevap alacaksınız. Genişletmek için tıkla... ryzen 3 1200
Furkan Sr Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #7 Alucardama dedi: ryzen 3 1200 Genişletmek için tıkla... Gayet normal ortada herhangi bir sorun yok. 4/4 bir işlemci kendini valorantda %85-95 arası kullanıyor
Alucardama dedi: ryzen 3 1200 Genişletmek için tıkla... Gayet normal ortada herhangi bir sorun yok. 4/4 bir işlemci kendini valorantda %85-95 arası kullanıyor
E Enes Karatepe Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 260 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #8 Alucardama dedi: Ryzen 3 1200. Genişletmek için tıkla... Açılışta oluyorsa çok normal fakat eskiden hiç olmayıp şimdiden başladıysa bir anormallik vardır. Enes Karatepe dedi: Açılışta oluyorsa çok normal fakat eskiden hiç olmayıp şimdiden başladıysa bir anormallik vardır. Genişletmek için tıkla... Şu anda normal değerler gibi bir şey yok gibi gözüküyor.
Alucardama dedi: Ryzen 3 1200. Genişletmek için tıkla... Açılışta oluyorsa çok normal fakat eskiden hiç olmayıp şimdiden başladıysa bir anormallik vardır. Enes Karatepe dedi: Açılışta oluyorsa çok normal fakat eskiden hiç olmayıp şimdiden başladıysa bir anormallik vardır. Genişletmek için tıkla... Şu anda normal değerler gibi bir şey yok gibi gözüküyor.
Lixue3 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.658 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #9 Alucardama dedi: Arkadaşlar Vanguard user-mode service çok fazla CPU yiyor bu durumu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bence normal değil ben i5 3210M kullanıyorum 2/2 %2 işlemci kullanıyor Max oyuna tickıt atarsan sorunun çözümünü onlardan daha iyi bilebileceğimizi sanmıyorum
Alucardama dedi: Arkadaşlar Vanguard user-mode service çok fazla CPU yiyor bu durumu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bence normal değil ben i5 3210M kullanıyorum 2/2 %2 işlemci kullanıyor Max oyuna tickıt atarsan sorunun çözümünü onlardan daha iyi bilebileceğimizi sanmıyorum
A Alucardama Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #10 Enes Karatepe dedi: Açılışta oluyorsa çok normal fakat eskiden hiç olmayıp şimdiden başladıysa bir anormallik vardır. Şu anda normal değerler gibi bir şey yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sürekli oyun boyunca %20-30 arasında kullanılıyor.Normal olduğunu düşünmüyorum
Enes Karatepe dedi: Açılışta oluyorsa çok normal fakat eskiden hiç olmayıp şimdiden başladıysa bir anormallik vardır. Şu anda normal değerler gibi bir şey yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sürekli oyun boyunca %20-30 arasında kullanılıyor.Normal olduğunu düşünmüyorum