F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #11 dinkulturuogretmeni dedi: O değişikliği tekrar yapıp kullanıma bakarsınız. Çözünürlük nedir bu arada? 2K olma ihtimalini merak ettim. Genişletmek için tıkla... 1080p kullanıyorum. G-SYNC ayarını da G-SYNC uyumunu tam ekran da etkinleştir yaptım. Düşük Gecikme Oranı Modu ise Ultra'da.
dinkulturuogretmeni dedi: O değişikliği tekrar yapıp kullanıma bakarsınız. Çözünürlük nedir bu arada? 2K olma ihtimalini merak ettim. Genişletmek için tıkla... 1080p kullanıyorum. G-SYNC ayarını da G-SYNC uyumunu tam ekran da etkinleştir yaptım. Düşük Gecikme Oranı Modu ise Ultra'da.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #12 furkansama dedi: 1080p kullanıyorum. G-Sync ayarını da G-Sync uyumunu tam ekran da etkinleştir yaptım. Düşük Gecikme Oranı Modu ise Ultra'da. Genişletmek için tıkla... G-Sync kapattığınızda ne oluyor?
furkansama dedi: 1080p kullanıyorum. G-Sync ayarını da G-Sync uyumunu tam ekran da etkinleştir yaptım. Düşük Gecikme Oranı Modu ise Ultra'da. Genişletmek için tıkla... G-Sync kapattığınızda ne oluyor?
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 27 Şubat 2023 #13 dinkulturuogretmeni dedi: G-Sync kapattığınızda ne oluyor? Genişletmek için tıkla... 99'a değil de yine 90'a çıkıyor.
dinkulturuogretmeni dedi: G-Sync kapattığınızda ne oluyor? Genişletmek için tıkla... 99'a değil de yine 90'a çıkıyor.