Valorant yüksek ping için ne yapılabilir?

Efe Leclerc16

Femtopat
Daha fazla  
Son 2 gündür Valo'da çok pingim yükseldi ve oynanmaz hâlde şu an. Bir anda 200 oluyor, 1000 oluyor. Yardım! Normal pingim 20, max min 15 falan.

Son 2 gündür Valo'da çok pingim yükseldi ve oynanmaz hâlde şu an. Bir anda 200 oluyor, 1000 oluyor. Yardım! Normal pingim 20, max min 15 falan.
Arka planda bir şey indiriyormusun valorant oynarken ?

Fark etmeden arkada VPN servisi falan açık olabilir mi? Veya diğer cihazlarınız ile Speedtest ten de ping için kontrol edebilirsiniz onlar da da durum aynıysa internet sağlayıcısı ile konuşabilirsiniz.

Cloudflare WARP açık kalmış olabilir mi?

Ethernet kablosu kullanırsan daha rahat edersin. Ayrıca anti virüs programın açık ise arka planda kendilerini güncelliyor tarama falan atabiliyor ondan kaynaklı olabilir.

Modemden uzaklaşmış olabilirsiniz.
Siz oyun oynarken evde bir başkası downloand yapıyor olabilir.
Kablo ile bağlantı yapıyorsanız eğer kablonuzun bazı yerlerinde ezilme olmuş olabilir.
Wi-Fi ile bağlantı kuruyorsanız, modeme uzak olmuş olabilirsiniz.

Ethernet kablosu kullanırsan daha rahat edersin. Ayrıca anti virüs programın açık ise arka planda kendilerini güncelliyor tarama falan atabiliyor ondan kaynaklı olabilir.
yapıyomus baktım ama pek bi fark olmadı ve sorun sadec valoda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…