Valorant yüksek ping problemi

woodkid35

Decapat
Daha fazla  
İnternet hızımla alakalı bir problem yok fakat İstanbul sunucusundan daha çok ping alıyorum. Avrupa'da pingim daha düşük, 2 hafta öncesine kadar 25 ping sabit oynuyordum oyunumu. Çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    269 KB · Görüntüleme: 296
  • Opera Anlık Görüntü_2020-12-14_165800_www.speedtest.net.png
    16,6 KB · Görüntüleme: 198
Son düzenleyen: Moderatör:
ticket attım sorunumu çözerlerse buradan sizi bilgilendiririm o zaman

Dostum aynı sorunu yaşıyorum tr serverı olmasına rağmen genelde sabit 60 ms alıyorum nadiren de olsa 80-100 ü görüyor ama anlık olarak. Varsayılan internet pingim 25 ms. Herhangi bir çözüm bulabildin mi ?

Dostum aynı sorunu yaşıyorum TR serverı olmasına rağmen genelde sabit 60 ms alıyorum nadiren de olsa 80-100'ü görüyor ama anlık olarak. Varsayılan internet pingim 25 ms. Herhangi bir çözüm bulabildin mi?

Hayır dostum hala araştırıyorum bende yeni fark ettim bir tek bende olmadağını bu şeyin. Bir çözüm bulamadım.

Araştırmaya devam o zaman bulursam veya bulursan burayı hortlatmayı unutma
Arkadaşlar sorunun çözümünü bulabilen var mı? Hala aynı şekilde oynamaya devam ediyorum. Tr sunucusundan kurtulmak istiyorum ama maalesef yüksek ping olduğu için oynayamıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…