MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #1 Valorant'ta önceden hep 4 5 ping alırdım, şu an 500'lerde geziyor ve hiç yardımcı olmuyorlar. Ne yapmam gerek?
Valorant'ta önceden hep 4 5 ping alırdım, şu an 500'lerde geziyor ve hiç yardımcı olmuyorlar. Ne yapmam gerek?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 16 Ekim 2021 #2 Ethernet aracılığıyla mı bağlanıyorsunuz? Kablo da sorun olabilir mi?
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #3 eyre dedi: Ethernet aracılığıyla mı bağlanıyorsunuz? Kablo da sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağlanıyorum hocam kabloda sorun olacağını sanmam interneti yeniliyorum tekrar ping düşüyor.
eyre dedi: Ethernet aracılığıyla mı bağlanıyorsunuz? Kablo da sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağlanıyorum hocam kabloda sorun olacağını sanmam interneti yeniliyorum tekrar ping düşüyor.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #4 MithraT dedi: Ethernet ile bağlanıyorum hocam kabloda sorun olacağını sanmam interneti yeniliyorum tekrar ping düşüyor. Genişletmek için tıkla... Destek kaydı oluşturun internetten ekipler gelip mahalledeki hattı kontrol etsin.
MithraT dedi: Ethernet ile bağlanıyorum hocam kabloda sorun olacağını sanmam interneti yeniliyorum tekrar ping düşüyor. Genişletmek için tıkla... Destek kaydı oluşturun internetten ekipler gelip mahalledeki hattı kontrol etsin.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #5 Je m en fiche dedi: Destek kaydı oluşturun internetten ekipler gelip mahalledeki hattı kontrol etsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ek ücret var mı?
Je m en fiche dedi: Destek kaydı oluşturun internetten ekipler gelip mahalledeki hattı kontrol etsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ek ücret var mı?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #6 MithraT dedi: Hocam ek ücret var mı? Genişletmek için tıkla... Bedava. Benim agresif komşularım hatlara saldırdığı içim 5 kere falan çağırdım hiç ücret istenmedi.
MithraT dedi: Hocam ek ücret var mı? Genişletmek için tıkla... Bedava. Benim agresif komşularım hatlara saldırdığı içim 5 kere falan çağırdım hiç ücret istenmedi.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #7 Je m en fiche dedi: Bedava. Benim agresif komşularım hatlara saldırdığı içim 5 kere falan çağırdım hiç ücret istenmedi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Je m en fiche dedi: Bedava. Benim agresif komşularım hatlara saldırdığı içim 5 kere falan çağırdım hiç ücret istenmedi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.