furkantürko Picopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 Başka uygulamalarda ve oyunlarda ping çok iyi ama sadece Valorant'ta ping 1000'lere çıkıyor. Ne yapmalıyım?
Başka uygulamalarda ve oyunlarda ping çok iyi ama sadece Valorant'ta ping 1000'lere çıkıyor. Ne yapmalıyım?
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.227 Çözümler 4 Yer Bolu 23 Mart 2023 #2 internete ailen bağlanıyor olabilir şifreyi değiştir modemin rahatına bak
furkantürko Picopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #3 ginowhis dedi: İnternete ailen bağlanıyor olabilir şifreyi değiştir modemin rahatına bak. Genişletmek için tıkla... Ondan değil 2 gündür böyle ping 1000 perde dolaşıyor ben anlamadım sil yükle falan yaptım ama diğer oyunlarda pingim iyi sadece Valorant'ta kötü.
ginowhis dedi: İnternete ailen bağlanıyor olabilir şifreyi değiştir modemin rahatına bak. Genişletmek için tıkla... Ondan değil 2 gündür böyle ping 1000 perde dolaşıyor ben anlamadım sil yükle falan yaptım ama diğer oyunlarda pingim iyi sadece Valorant'ta kötü.