Valorant yüksek ping

AhmedAldogan

Hectopat
Speedtest üzerinde bir problem gözükmüyor. Normal bir şekilde internette dolaşırken de bir problem yok ama Valorant'a girince ping 5000 civarına çıkıyor, düşüyor sonra tekrar çıkıyor. Neredeyse her Online oyunda yaşıyorum. (1.1.1.1 DNS'ine bağlıyım ama sorunun bu olduğunu düşünmüyorum.)

İsmi komik ve sitede yasaklı firmadan internet alıyorsanız yüksek ping almanız normaldir. Kesin çözümü ISS'yi değiştirmektir.

İsmi komik ve sitede yasaklı firmadan internet alıyorsanız yüksek ping almanız normaldir. Kesin çözümü ISS'yi değiştirmektir.

Dalga geçiyorsun galiba. GIBIRNet'i bilmediğini düşünmüyorum cidden.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet ile aynı altyapıyı kullanıyorlar ayrıca bugün açılan konularda benimle aynı problemi yaşayan bir TurkNet'li var sorun ISS değil bence.

Pingin yüksek olması altyapıyla ilgisi yoktur. Pingin yüksek olması sunucuya uzaklıkla ve kullanılan ISS ile ilgisi vardır. Türkiye'de en düşük ping veren ISS'ler Türk Telekom, TurkNet ve Netspeed'tir.

Pingin yüksek olması altyapıyla ilgisi yoktur. Pingin yüksek olması sunucuya uzaklıkla ve kullanılan ISS ile ilgisi vardır. Türkiye'de en düşük ping veren ISS'ler Türk Telekom, TurkNet ve Netspeed'tir.
Yanlız ping sadece oyunlarda oluyor oyunlara bağlanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…