Valorant yüksek ping

Merhaba, İstanbul'da yaşıyorum. 6 ay önce Valorant oyununda sabit 8 ms alıyordum, kasma veya donma sorunu yaşamıyordum. Bugün ise Ms'im 80 ile 150 arasında, bazen 15000'e kadar çıkıyor ve oyundan atıyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom, modemim 5 GHz destekliyor ve maksimum frekansa çekmeyi denedim ancak etkili olmadı. Müşteri temsilcisini aradığımda "bizden kaynaklı bir sorun yok" diyorlar, bu duruma çok sinirlendim. Sözleşmemin bitmesine 300 gün kaldı ve bozmak istediğimde yüksek bir ceza ücreti çıkarıyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, İstanbul'da yaşıyorum. 6 ay önce Valorant oyununda sabit 8 ms alıyordum, kasma veya donma sorunu yaşamıyordum. Bugün ise Ms'im 80 ile 150 arasında, bazen 15000'e kadar çıkıyor ve oyundan atıyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom, modemim 5 GHz destekliyor ve maksimum frekansa çekmeyi denedim ancak etkili olmadı. Müşteri temsilcisini aradığımda "bizden kaynaklı bir sorun yok" diyorlar, bu duruma çok sinirlendim. Sözleşmemin bitmesine 300 gün kaldı ve bozmak istediğimde yüksek bir ceza ücreti çıkarıyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Sorun muhtemelen kablosuz yüzünden yaşanıyor pingplotter indirip Valorant'ın IPsine test yapıp buraya atabilirsiniz.

Laptop 5G destekliyor 5G kanala giriyorum kabloyla bağlamam neredeyse imkansız modem üstte
Kablosuz kullanıyorsun pinginin artması ve anlık droplar çok normal kesinlikle kablolu bağla daha stabil performans alırsın

Ethernet kablosu kullanmalısın daha düzgün bağlantı olacak.

Ben kablosuz 100/15 internetle bağlanıyorum 15 ms normal mi? Konya'da yaşıyorum İstanbul sunucusndayum

Mbps'in ping e etkisi yoktur yük yok iken, Mbps'nin yüksek olması yük olan hatta iyidir.

Bizde VDSL'de 25 pinge talim ediyoruz. Keyifli kullanımlar dilerim.

VDSL'den çok firmanın yönlendirmeleri önemli şu an VDSL ile çoğu fiber kullanıcısından iyi ping alıyorum tabii her hatta böyle olmayabilir İstanbul sunucusunda 8 ms sabit Frankfurt 45 civarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı