Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.299 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #11 Deiinzz dedi: Bende sırçiçeği var hiç sıkmadı bayağı memnunum. Genişletmek için tıkla... Sırçiçeği de on numara desen bu arada. Gelse affetmem. FutureLight dedi: Zifiri Phantom alınır. Bitirişi haricinde gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Güzel olmasına güzel ama bu alacağım 2.Phantom deseni olacak ve daha iyi seçenekler var gibi hocam. O yüzden almayacağım muhtemelen. ubiiyy dedi: Anomali sıkar, exo bir süre sonra baş ağrıtır, RGX sıkıyor. Gaia hem ucuz hem güzel gaia öneririm. Exo hariç hepsini deneylimden uzun bir süre. Exo için kesin konuşamam fakat anomali ve RGX yüksek ihtimalle sıkar. Genişletmek için tıkla... Bakalım hocam beklemeye devam edelim o zaman. Şans yüzümüze gülerse iyidir.
Deiinzz dedi: Bende sırçiçeği var hiç sıkmadı bayağı memnunum. Genişletmek için tıkla... Sırçiçeği de on numara desen bu arada. Gelse affetmem. FutureLight dedi: Zifiri Phantom alınır. Bitirişi haricinde gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Güzel olmasına güzel ama bu alacağım 2.Phantom deseni olacak ve daha iyi seçenekler var gibi hocam. O yüzden almayacağım muhtemelen. ubiiyy dedi: Anomali sıkar, exo bir süre sonra baş ağrıtır, RGX sıkıyor. Gaia hem ucuz hem güzel gaia öneririm. Exo hariç hepsini deneylimden uzun bir süre. Exo için kesin konuşamam fakat anomali ve RGX yüksek ihtimalle sıkar. Genişletmek için tıkla... Bakalım hocam beklemeye devam edelim o zaman. Şans yüzümüze gülerse iyidir.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.864 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #12 Çatlı Reis dedi: @crqdles Ne bu şimdi? Alma anlamında mı attın beğenmedim emojisini? Genişletmek için tıkla... Evet.
Çatlı Reis dedi: @crqdles Ne bu şimdi? Alma anlamında mı attın beğenmedim emojisini? Genişletmek için tıkla... Evet.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 29 Mart 2025 #13 Çatlı Reis dedi: @crqdles ne bu şimdi? Alma anlamında mı attın beğenmedim emojisini? O zaman beklemeye devam edeyim hocam. Onun yerine cyrax Vandal da alabilirim o nasıldır? Bir gelse 5 dakika düşünmem hocam ama 5 aydır bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Cyrax leş.
Çatlı Reis dedi: @crqdles ne bu şimdi? Alma anlamında mı attın beğenmedim emojisini? O zaman beklemeye devam edeyim hocam. Onun yerine cyrax Vandal da alabilirim o nasıldır? Bir gelse 5 dakika düşünmem hocam ama 5 aydır bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Cyrax leş.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.299 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #14 Deiinzz dedi: Cyrax leş. Genişletmek için tıkla... İşte kişisel zevkler burada devreye giriyor hocam. Cyrax'ın çekiş animasyonu falan çok hoşuma gitti benim.
Deiinzz dedi: Cyrax leş. Genişletmek için tıkla... İşte kişisel zevkler burada devreye giriyor hocam. Cyrax'ın çekiş animasyonu falan çok hoşuma gitti benim.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 29 Mart 2025 #15 Çatlı Reis dedi: İşte kişisel zevkler burada devreye giriyor hocam. Cyrax'ın çekiş animasyonu falan çok hoşuma gitti benim. Genişletmek için tıkla... Beğendiysen al zaten, sen sordun benim zevkime uymuyor şahsen.
Çatlı Reis dedi: İşte kişisel zevkler burada devreye giriyor hocam. Cyrax'ın çekiş animasyonu falan çok hoşuma gitti benim. Genişletmek için tıkla... Beğendiysen al zaten, sen sordun benim zevkime uymuyor şahsen.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.299 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #16 Deiinzz dedi: Beğendiysen al zaten, sen sordun benim zevkime uymuyor şahsen. Genişletmek için tıkla... 4 gün var mağazadan kalkmasına. O sürede daha iyi bir seçenek gelmezse alacağım hocam. Teşekkür ederim.
Deiinzz dedi: Beğendiysen al zaten, sen sordun benim zevkime uymuyor şahsen. Genişletmek için tıkla... 4 gün var mağazadan kalkmasına. O sürede daha iyi bir seçenek gelmezse alacağım hocam. Teşekkür ederim.
AClassicAvgeek Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:10 #17 Çatlı Reis dedi: @crqdles ne bu şimdi? Alma anlamında mı attın beğenmedim emojisini? O zaman beklemeye devam edeyim hocam. Onun yerine cyrax Vandal da alabilirim o nasıldır? Bir gelse 5 dakika düşünmem hocam ama 5 aydır bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zifiri guzel ama renk secenekleri aşırı fark etmiyor bu bir eksik ozel harekat vesaire de alabilirsiniz ikisisylede oynadım.
Çatlı Reis dedi: @crqdles ne bu şimdi? Alma anlamında mı attın beğenmedim emojisini? O zaman beklemeye devam edeyim hocam. Onun yerine cyrax Vandal da alabilirim o nasıldır? Bir gelse 5 dakika düşünmem hocam ama 5 aydır bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zifiri guzel ama renk secenekleri aşırı fark etmiyor bu bir eksik ozel harekat vesaire de alabilirsiniz ikisisylede oynadım.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.299 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:11 #18 AClassicAvgeek dedi: Hocam zifiri guzel ama renk secenekleri aşırı fark etmiyor bu bir eksik ozel harekat vesaire de alabilirsiniz ikisisylede oynadım. Genişletmek için tıkla... Hocam konuya mesaj yazarken tarihine bakın size zahmet.
AClassicAvgeek dedi: Hocam zifiri guzel ama renk secenekleri aşırı fark etmiyor bu bir eksik ozel harekat vesaire de alabilirsiniz ikisisylede oynadım. Genişletmek için tıkla... Hocam konuya mesaj yazarken tarihine bakın size zahmet.
AClassicAvgeek Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:12 #19 Çatlı Reis dedi: Hocam konuya mesaj yazarken tarihine bakın size zahmet. Genişletmek için tıkla... Tarihe baktım belki hala magazana bekliyorsundur diye düşündüm.
Çatlı Reis dedi: Hocam konuya mesaj yazarken tarihine bakın size zahmet. Genişletmek için tıkla... Tarihe baktım belki hala magazana bekliyorsundur diye düşündüm.