Valorant’a başlamak

Kill alabilirsen reyna onun dışı killoy güçlü. Her geçen gelene hile diyebilirsin bazılar gerçekten hile oluyor. Cs go gibi illet varken kesinlikle başlaman lazım.

Karakter gücü diye bir şey yok. Yetenekler farklı sadece. Onu da "Poligon" alanında tek tek test ederek kendinize uygun olanı bulabilirsiniz. Oyunda aslında dikkat edilecek pek bir şey yok. "Spray Pattern" yok mesela. Oynadıkça kolaylıkla öğrenilecek bir oyun. Brimstone gibi karakterler ile haritalarda sis taktiklerini öğrenebilirsiniz. Harita demişken, oyuna girerken seçim falan yok CS:GO gibi. Rastgele veriyor.

Biraz zevk meselesi her köşeden adam çıkabilir. Ajanların yeteneklerini iyi kullanmam gerekir. Silah aimin iyi olması gerekir. Güçlü ajan diye bir şey yok iyi kullabilmek var.
Karakter gücü diye bir şey yok. Yetenekler farklı sadece. Onu da "Poligon" alanında tek tek test ederek kendinize uygun olanı bulabilirsiniz. Oyunda aslında dikkat edilecek pek bir şey yok. "Spray Pattern" yok mesela. Oynadıkça kolaylıkla öğrenilecek bir oyun. Brimstone gibi karakterler ile haritalarda sis taktiklerini öğrenebilirsiniz. Harita demişken, oyuna girerken seçim falan yok CS:GO gibi. Rastgele veriyor.
Sadece Ajan seçimi var. Saldıranlar ve savunanları biz seçemiyoruz.

Karakter gücü derken hasar açısından sormuştum. Yoksa biliyorum karakterlerin kullanım amaçlarının farklı olduğunu.
Bu arada oyunda nasıl karakter açıyoruz?

Ben ilk çıktığında başladım ve güzel de oynuyordum. Neredeyse her el 30 killden aşağı almıyordum. Ama 1 hafta sonra oyunu bıraktım nedeni CS:GO iyi oynadığım için sanki beni zayıflattı gibime geldi Valorant sildim. Şimdi CS:GO'yu bırakacağım hatta oyun oynamayı bıraktım neredeyse. Valorant indirmeyi düşünüyorum bu gün. Hatta şimdi fikrimi değiştirdim indirmeyeceğim.

Karakter olarak ilk bir hafta Phoenix ile oyna ondan sonra jett ile oynayabilirsin. Ama şunu izlemeden başlama bence.

Karakter gücü derken hasar açısından sormuştum. Yoksa biliyorum karakterlerin kullanım amaçlarının farklı olduğunu.
Bu arada oyunda nasıl karakter açıyoruz?
Raze ultisi tek atıyor çoğu yeteneği hasar ve benim en çok oynadığım karakter. Bir kontrat yeri var orada etkinleştiriyoruz ve xp kastıkça sana o karakterin amblemi, spreyi tarzı şeyler veriyor oradan etkinleştirip xp kasacaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı