ı love you
Hectopat
Sizce oyun başlamaya değer bir oyun mu? Eğer başlarsam oyunda nelere dikkat etmeliyim? Güç olarak hangi şampiyon daha güçlü?
Sadece Ajan seçimi var. Saldıranlar ve savunanları biz seçemiyoruz.Karakter gücü diye bir şey yok. Yetenekler farklı sadece. Onu da "Poligon" alanında tek tek test ederek kendinize uygun olanı bulabilirsiniz. Oyunda aslında dikkat edilecek pek bir şey yok. "Spray Pattern" yok mesela. Oynadıkça kolaylıkla öğrenilecek bir oyun. Brimstone gibi karakterler ile haritalarda sis taktiklerini öğrenebilirsiniz. Harita demişken, oyuna girerken seçim falan yok CS:GO gibi. Rastgele veriyor.
Sova biraz zor bir karakter onun yerine phonix veya sage ile başlayabilir.
Karakter gücü derken hasar açısından sormuştum. Yoksa biliyorum karakterlerin kullanım amaçlarının farklı olduğunu.Karakter gücü diye bir şey yok. Yetenekler farklı sadece. Onu da "Poligon" alanında tek tek test ederek kendinize uygun olanı bulabilirsiniz. Oyunda aslında dikkat edilecek pek bir şey yok. "Spray Pattern" yok mesela. Oynadıkça kolaylıkla öğrenilecek bir oyun. Brimstone gibi karakterler ile haritalarda sis taktiklerini öğrenebilirsiniz. Harita demişken, oyuna girerken seçim falan yok CS:GO gibi. Rastgele veriyor.
2 yama önce olsaydı raze derdim kesinlikle her skilli vuruyor çok güçlüydü ama karakteri öyle bir nerflediler ki 0 artıkKarakter gücü derken hasar açısından sormuştum. Yoksa biliyorum karakterlerin kullanım amaçlarının farklı olduğunu.
Raze ultisi tek atıyor çoğu yeteneği hasar ve benim en çok oynadığım karakter. Bir kontrat yeri var orada etkinleştiriyoruz ve xp kastıkça sana o karakterin amblemi, spreyi tarzı şeyler veriyor oradan etkinleştirip xp kasacaz.Karakter gücü derken hasar açısından sormuştum. Yoksa biliyorum karakterlerin kullanım amaçlarının farklı olduğunu.
Bu arada oyunda nasıl karakter açıyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.